Kisalföld logö

2019. 06. 15. szombat - Jolán, Vid 20°C | 33°C Még több cikk.

Megfagyott az erkélyre meztelenül kizárt csábító

A szerelmi vagy az alkoholos hevület került-e az életébe Oroszországban egy birobidzsáni férfinak, nem tudni pontosan, de tény, hogy a szerdai hírek szerint meztelenül megfagyott egy lakótelepi ház erkélyén.

Idegenek figyeltek fel az erkélyen lévő meztelen emberre, de már későn.

A nyomozás kiderítette: az áldozat betért egy rokonához látogatóba. A házigazda éppen zuhanyozott, s az erősen alkoholos állapotban lévő vendég várakozás közben nagyon aktívan próbált közelebbi kapcsolatba lépni a lakás tulajdonosának élettársával.

Amikor a ház ura a fürdőszabából kilépve látta, hogy a rokon nem túl tapintatosan közeledik a barátnőjéhez, méregbe gurult, féltékenységében kényszerítette a vendéget, hogy vetkőzzön le, kizavarta az erkélyre és rácsukta az ajtót. Bizonyára maga sem lehetett teljesen józan, mert egyből megfeledkezett az erkélyen lévő rokonról, és elaludt.

A feltételezések szerint az áldozat részben részegsége, részben a nagy hideg miatt nem volt képes segítséget hívni, és a szó szoros értelmében megfagyott az erkélyen: a halál oka kóros lehűlés.

A féltékeny házigazda ellen gondatlanságból elkövetett, halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat az orosz lapok szerint.

Az Oroszország távol-keleti részén, a kínai határ közelében fekvő Birobidzsánban az utóbbi napokban nappal mínusz 20, éjszaka mínusz 32 Celsius fok hidegeket mértek.

Olvasóink írták

 • 6. suellen 2010. december 22. 23:34
  „Szopás :-D”
 • 5. Dörgés 2010. december 22. 20:10
  „Néhány osztrák románnal is ezt kéne csinálni. De előtte a kezébe adni a f...t. Kint van a seggük a gatyájukból év elején meg úgy kunyerálnak villanyt meg száraz fát.Aztán bele sz..nak ahonnan segítséget kaptak.”
 • 4. Valaki 2010. december 22. 18:02
  „Lehet bent is megfagyott volna!”
 • 3. meir 2010. december 22. 14:13
  „Mirelit szreto!! lol-lol-lol-lol!!!!”
 • 2. annobon 2010. december 22. 12:54
  „"Bizonyára maga sem lehetett teljesen józan, mert egyből megfeledkezett az erkélyen lévő rokonról, és elaludt.
  A feltételezések szerint az áldozat részben részegsége, részben a nagy hideg miatt..." De kérem, itt már senki sem volt józan, csak az asszony? Vagy ő sem? Ki érti ezt...”
 • 1. mc 2010. december 22. 12:03
  „ez már több, mint egészséges merevedés...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyuszinak öltözve jelent meg az újságíró a parlamentben

Botrányt idézett elő kedden az ukrán állami tévé egyik munkatársa, aki nyuszinak öltözve jelent meg… Tovább olvasom