Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Madonna-koncert: ellentmondások a Puskás Ferenc Stadionnal

Ellentmondásosan nyilatkoztak az augusztus 22-ei Madonna-koncert helyszínével kapcsolatban az érintettek szerdán az MTI-nek.
A szervezők szerint írásos visszaigazolásuk van arról, hogy a rendezvényt a Puskás Ferenc Stadionban tarthatják, a létesítmény üzemeltetője cáfolja ezt.

Márkus Éva, a koncertet szervező Live Nation Hungary Kft. marketing- és kommunikációs igazgatója kora délután azt közölte az MTI-vel, hogy "biztos a helyszín", a stadion üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézettől (NUSI) írásos visszaigazolást kapott, amely előszerződésnek tekinthető.

Az amerikai énekesnő fellépésére vonatkozó végleges szerződés is elkészül ezen a héten. "A szerződést minden koncertnél az alapján tudjuk megkötni, ha az összes műszaki és egyéb paraméter tisztázott" - fogalmazott.

Késő délután a NUSI főigazgatója közleményt küldött az MTI-nek, amely szerint a Madonna-koncertre csak abban az esetben kerülhet sor a Puskás Ferenc Stadionban, ha a Live Nation Hungary és a Magyar Labdarúgó Szövetség megegyezik. Török Ottó cáfolta az előszerződés aláírását, mondván, még a visszaigazolást is feltételekhez köti a NUSI.

Közlése szerint az történt, hogy a felek írásban rögzítették a sarokpontokat, köztük a gyepszőnyegben keletkező károk helyreállítását. Márkus Éva a fejlemények ismeretében későbbre ígért tájékoztatást.
A Madonna-koncert megrendezését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azért kifogásolja, mert attól tart, hogy a gyep rossz állapotban lesz a rendezvény után két héttel, amikor a válogatott világbajnoki selejtezőt játszik.

Ezzel kapcsolatban Márkus Éva azt mondta, hogy a nagy stadionok világszerte felváltva adnak helyet sport- és egyéb rendezvényeknek. Közölte: a Richter Rasen osztrák céggel szerződtek a pálya helyreállítására.

A Madonna-koncertet eredetileg a Kincsem Parkba hirdették meg. Márkus Éva elmondta: azért helyeznék át a koncertet a stadionba, hogy a közönség jobban lássa a színpadot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyi pénz jár neked? Támogatás babáknak, mamáknak

GYES, TGYÁS, babakötvény, gyermekvédelmi támogatás - csak hogy néhányat említsünk. Hogy kinek mi… Tovább olvasom