Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Liftbe szorult nőt mentett meg Bochkor Gábor

Végső kétségbeesésében fordult egy nő a Music FM reggeli műsorvezetőjéhez. Bochkor Gábor azonnal segített, és szerencsésen megoldotta a helyzetet.
A történet azzal kezdődik, hogy Éva retteg a bezártságtól, és kénytelen nyugtatót szedni, csakhogy egy darab pirula nem volt nála, amikor beszorult a liftbe. Egy ideig az ismerőseit hívogatta (egy sem vette fel), majd egy hirtelen ötlettől vezérelve végül a Music FM-hez fordult. "Titeket hallgattalak telefonon, és gondoltam küldök egy SMS-t" – mondta a Nők Lapja Cafénak.

Évát visszahívták, Bochkor Gábor és kollégái pedig elterelték a figyelmét a pánikrohamot erősítő gondolatokról. "Nem akartuk elengedni Éva kezét, nem akartuk, hogy bepánikoljon" – mesélte Bochkor, hogy miért kellett olyan hosszasan telefonálni, hogy attól borult a teljes adásmenet.

A szerkesztők közben felhívták a tűzoltóságot, akik mentek és kiszabadították Évát. "Kiemeltek a liftből, mert annyira remegett a lábam, hogy nem tudtam kiszállni" – mesélte a szerencsétlenül járt asszony, és közölte Bochkorral, hogy nagyon kedves, hogy próbálta elterelni a figyelmét. 

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beindult a mémgyár Gyárfás lemondása után

Beindult a mémgyár Gyárfás lemondása után
Váratlanul bejelentette lemondását Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, ez pedig újra… Tovább olvasom