Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Kisfilmpályázat indul Átláccó elnevezéssel

Csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek kisfilmekkel november 20-ig az Átláccó elnevezésű pályázati felhívásra korrupció, becsületesség és átláthatóság témakörökben.
A szervezők rövid, 1-2 perces alkotásokat várnak a jelentkezőktől korrupció, becsületesség és átláthatóság témakörében. A vállalkozó kedvűek forgathatnak filmfelvevővel, fényképezőgéppel, mobillal vagy egyéb mozgóképrögzítő alkalmatossággal, gyárthatnak új filmeket, de nevezhetnek régebbi, ám 2005. január 1. után készült alkotással is. A névvel ellátott műveket november 20-án éjfélig lehet benyújtani, egy ember csak egy pályaművel nevezhet.

A nevezési anyagot DVD-n a Transparency International Magyarország irodájába, 1088 Budapest, Vas u. 6. címre, vagy elektronikus formában az infoÓtransparency.hu e-mailre kell elküldeni. A beérkezett pályaművekből egy szakemberekből álló zsűri - Bojár Gábor a Graphisoft elnöke, Kecskés Karina színésznő, Robert Milders, a Holland Királyság nagykövete, Török András, a Summa Artium igazgatója, Török Ferenc rendező és forgatókönyvíró - választja ki a legjobb alkotásokat.

A díjátadó december 9-én, az Antikorrupció Világnapján, a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban lesz, a versenyen a legjobb alkotások pénzjutalomban részesülnek - közölte az MTI-vel a felhívás kiírója. Az I. kategóriában a filmfelvevővel készült kisfilmeket jutalmazzák, a legjobb alkotás 500 ezer forintot kap. A II. kategóriában a mobillal vagy egyéb eszközzel készült 3 legjobb kisfilmet díjazzák fejenként 100 ezer forintos összeggel. Az érdeklődők a részleteket a www.transparency.hu oldalon olvashatják el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar kiállítás a kairói Egyiptomi Múzeumban

Az egyiptomi terepmunka 102 évének megünneplése címmel nyílik a hazai egyiptológusok leleteiből… Tovább olvasom