Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Kirúgták Árpa Attilát, átszervez a TV2

Egyszerűsíti szervezeti struktúráját a TV2 – írták közleményükben. A kereskedelmi csatorna kilencről ötre csökkenti az igazgatóságok számát és távozik posztjáról a programigazgató is.
Az átalakítás fő okaként a struktúra leegyszerűsítését, a rugalmasabb működést és a költséghatékonyságot említi a közlemény. A párhuzamos, illetve kiegészítő feladatokat és munkaköröket összevonják.

A programigazgatóság élére - a posztról bő másfél esztendő után távozó Gyöngyössy Bence helyére - Kiss Péter kerül, aki a két szervezet közötti kreatív együttműködést koordinálja és irányítja. A közlemény szerint távozik posztjáról a saját gyártású műsorok osztályát vezető Árpa Attila is.

„Tavaly novemberben Magyarországon az elsők között hoztunk meg olyan szervezeti döntéseket, melyek egy válság generálta új típusú üzleti környezethez való alkalmazkodás első lépései voltak. Akkor még csak a gazdasági válság jeleit láttuk, ma már a körvonalait is. Ezért ismét elébe megyünk a jövő kihívásainak és az alkalmazkodás újabb lépéseit tesszük meg" - idézi a közlemény Várdy Zoltánt.

A tavaly november közepén bejelentett racionalizálás során a társaság átszervezte a hírműsorait gyártó részleget, és 35 munkatársától vált meg akkor 538 fős gárdájából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopta fia autóját és unokája perselyét

Áldatlan nagypapája van egy családnak az Egyesült Államokban: előbb unokája malacperselyét lopta… Tovább olvasom