Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Kicsit sem átlagos a Mindenki két főszereplő tinije

Fiatal koruk ellenére világsztárokkal forgattak már együtt, kiváló sportolók, és mindketten elvégezték a kaszkadőr iskolát is.
Nem mondható átlagosnak a Mindenki című rövidfilm két főszereplője, Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya .

A Zsófit alakító Gáspárfalvi, és a Lizát játszó Hais is rendszeresen, kitűnő eredménnyel sportol, mindketten elvégezték a kaszkadőr iskolát és reklámoztak már kekszet Antonio Banderasszal. Emellett szinkronizálnak, hajnali ötkor kelnek minden nap - írja a Bors.

Nem csak a filmben, a való életben is nagyon jó barátnők, és eredetileg fordítva játszották volna szerepeiket az Oscar-díjas alkotásban. Még a forgatás elején azonban maguk javasolták Deák Kristóf rendezőnek, hogy cserélhessenek, úgy érezték ugyanis, jobban passzol a személyiségükhöz az ellenkező szerep - tudta meg a lap.

A Dorottya egyébként remekül sportol, ezenkívül elvégzett egy kaszkadőr sulit, és többször is szerepelt már filmekben.
A másik Dorkához hasonlóan ő is szerepelt Antonio Banderasszal egy kekszreklámban, Rowan Atkinson mellett pedig a Maigret felügyelő legújabb részének egy jelentős szerepét kapta meg.

Dóri a HBO Társasjáték című sorozatában is kitűnőt alakított, és ő volt az RTL Klub A Konyhafőnök Junior című műsorának is a reklámarca. Már felsorolni is sok, de nyáron a vízicirkusz Atlantis gyermekei című előadásában volt főszereplő, szintén Gáspárfalvi Dorkával. Dóri volt az egyetlen szereplő, aki nem artista.

Dóri tényleg kivételes tehetség, s annyi mindent csinált már most, 13 éves koráig is, amit mások egész életükben sem.
 
Borsonline.hu
 

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pont kerülhet Varga Vik­tor és Cinthya kapcsolatára

Pont kerülhet  Varga Vik­tor és Cinthya kapcsolatára
"Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül!" Tovább olvasom