Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Kap tízezer dollárt, ha talál barátnőt ennek a férfinek

A 29 éves magányos bankár azért próbál meg partnert szerezni ezzel a módszerrel, mert sajnálja a pénzért és az idejét a rossz randikra és a rossz randipartnerekre.
A 29 éves magányos bankár, Ren You különleegs módját választotta annak, hogy megtalálja élete párját. Készített egy weboldalt, melyen leírja, 10.000 dollárt kínál annak, aki talál neki barátnőt - írja a Mirror.

Ren You feltétele, hogy a kapcsolat tartós legyen. Ha a választott hölgy legalább fél évig randizik vele, abban az esetben kapja meg a kerítő a közel 3 millió forintnyi dollárt. A pénzből csak a kerítő kap, a választott hölgy nem.


Ren azért próbál meg partnert szerezni ezzel a módszerrel, mert sajnálja a pénzért és az idejét a rossz randikra és a rossz randipartnerekre. Úgy gondolja, a jutalom kellő garancira arra, hogy olyan partnert küldenek neki amilyet elképzelt.

Ren You, a Harvadon végzett bankár intellektuálisan kíváncsi nőt keres maga mellé. Olyat, aki szeret gondolkodni az élet nagy kérdésein, és szórakoztatja, ha különböző hipotéziseket boncolgathat.

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A digitális világban a gyerekek jobban eligazodnak, mint a szüleik

Az NMHH friss kutatásai alapján több mint egymillió magyar háztartást érint a 18 év alattiak biztonságos internetezése. Tovább olvasom