Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Jakupcsek és Bochkor sem lesz Friderikusz utódja

Lázasan kereste a TV2 Friderikusz utódját. Csakhogy Bochkor Gábor és Jakupcsek Gabriella sem veszi át az Összezárva című műsort.
Derült égből villámcsapásként érte a hír a csatornát, hogy Friderikusz nem hajlandó az arcát adni a csatornához a jövőben - írja a Bors.

Már minden készen állt az Összezárva Friderikusszal című show-hoz, a készítők pedig sietve próbáltak megoldást találni arra, mi legyen a csatorna egyik legnézettebb műsorával.

A Bors úgy tudja, pótolni akarták Fridit: Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is megkeresték ajánlatukkal, ám mindketten nemet mondtak.

Bochkor döntésében az is közrejátszhatott, hogy a tévéssel 15 éve baráti kapcsolatot ápol, péntek esténként egy asztaltársasággal múlatják az időt, a barátsága Fridivel pedig fontosabb neki.

– Nem szeretnék erről nyilatkozni – zárta rövidre megkeresésünkre Bochkor. Jakupcsek Gabriellát nem sikerült elérniük.

A csatornánál péntek délután még nem lehetett biztosat tudni a műsor jövőjét illetően, a Bors érdeklődései után azonban közleményt adtak ki arról, hogy vége, nincs tovább.

– Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét. A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára a harmadik évadot – áll a közleményben.

Borsonline.hu

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Történelmet írt Kubában a Rolling Stones

Történelmet írt Kubában a Rolling Stones
Több tízezer kubai és rengeteg turista gyűlt össze, hogy élőben hallhassa a Rolling Stones… Tovább olvasom