Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Indiai sorozat érkezik az RTL Klubra

Október 14-én 15.55-kor dupla résszel debütál Magyarországon elsőként az RTL Klubon az egyik legsikeresebb indiai szappanopera, A kis menyasszony. A Kelet-Európában már nagy sikerrel futó filmsorozat az ezerarcú India szigorú társadalmi szabályaiba, azon belül is a gyermekházasságok világába kalauzolja el a nézőket.
Az RTL Klub ismét úttörő televíziós lépést tesz: Magyarországon ugyanis először a vezető kereskedelmi csatornán lesz látható India egzotikus világában játszódó szappanopera, A kis menyasszony. A sorozat saját hazájában és külföldön egyaránt bizonyított már: ez az első olyan sorozat Indiában, amelyből több mint 2000 epizódot forgattak le, és amely Kelet-Európában már számos helyen nagy sikerrel fut.

A főszereplőt Anandit, India szigorú társadalmi szabályainak megfelelően, szülei nyolc évesen férjhez adják egy társadalmilag megfelelőnek tartott család hasonló korú fiúgyermekéhez. A kislánynak egy csapásra megváltozik az élete, feleségként egyik napról a másikra maga mögött kell hagynia családját és gyermeki énjét is. Anandi azonban fiatal kora ellenére is nagyon öntudatos, nem akar beletörődni a neki szánt életbe, így ellenszegül a hagyományoknak.

A kis menyasszony című indiai filmsorozat október 14-én, pénteken 15:55-kor dupla résszel indul az RTL Klubon, majd október 17-től heti öt epizóddal, hétfőtől-péntekig 16:20 perctől láthatják a nézők.

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csatlakozik a 100 gitároshoz a Kismenők döntőse

Csatlakozik a 100 gitároshoz a Kismenők döntőse
Luppinger Attila, a TV2 Kismenők című műsorának 13 éves felfedezettje is fellép december 28-án a 100… Tovább olvasom