Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Idén ballagtok? Készítsetek rövidfilmet a középiskolás évekről! - Nyerj fürdőzést az osztálynak!

Forgassatok osztályotokkal rövidfilmet "Ilyen volt a középiskola" címmel, és küldjétek el nekünk. A főnyeremény: éjszakai fürdőzés az egész osztálynak a Rába Quellében!

Forgassatok osztályotokkal rövidfilmet "Ilyen volt a középiskola" címmel, és küldjétek el nekünk, hogy olvasóink kiválaszthassák a legjobbat.

Mutassátok meg, mennyire vagytok kreatívak!

Készítsetek legfeljebb két perces rövidfilmet az elmúlt középiskolás éveitekről, majd a felvételt küldjétek el nekünk CD-n, DVD-n, vagy e-mailben óriásmellékletként (a formátum legyen: mpg, mp4, wmv, mov, avi, flv – ami fontos: DVD-videó ne legyen).

E-mailben, az online@kisalfold.hu címre várjuk a produkciókat, a tárgy mezőbe írjátok bele: "videópályázat".

Kérjük írjatok egy kísérőlevelet is, melyben megadjátok a videó címét, az iskolátok és kapcsolattartótok nevét, telefonszámát, e-mail címét, és hogy melyik osztályba jártok. S írjatok néhány mondtatot az osztályról, és küldjétek el az osztálynévsort is.

CD-t vagy DVD-t ide küldd: kisalfold.hu szerkesztősége, 9021 Győr, Újlak 4/A, vagy hozd be személyesen hozzánk.

A videókat május 2-ig várjuk
, a szavazás május 3-tól május 20-ig tart. Eredményhirdetés: május 23-án lesz.

A győztes osztály nyereménye egy exkluzív éjszakai fürdőzés a győri Rába Quelle Élményfürdőben. A győztes osztály három időpont közül választhat: júnus 17. vagy  július 15. vagy augusztus 12.

Illusztráció - Fotó: Krizsán Csaba
Illusztráció - Fotó: Krizsán Csaba


Szavazz, hogy nyerj!

A beérkezett felvételeket összegyűjtjük, feltöltjük a nyugatmagyar.hu Youtube csatornájába és portálunk olvasóira bízzuk a döntést, hogy ki kapja a nyereményt.

Szavazni május 3-tól lehet a kisalfold.hu és a nyugatmagyar.hu oldalon. A játékkal kapcsolatos információk folyamatosan olvashatóak lesznek portálunkon.

Fontos, hogy az alkotók kreativitása számít, nem pedig a videó minősége. Akármivel rögzíthetitek a produkciót, a kritérium csak annyi, hogy a történet elbeszélése érthető legyen.

Amennyiben szerkesztőségünk úgy ítéli meg, hogy a videó kép és/vagy hang minősége annyira rossz, hogy a produkció értelmezhetetlen, abban az esetben a videó nevezését nem fogadjuk el a játékra.

Tipp: Osszátok meg a cikket közösségi oldalakon!

Minden beküldött videóhoz külön cikk készül, melynek web címét elküldjük a kapcsolattartónak. Ezért ne feledd: írjatok egy kísérőlevelet is, melyben megadjátok a videó címét, az iskolátok és kapcsolattartótok nevét, telefonszámát, e-mail címét, és hogy melyik osztályba jártok. S írjatok néhány mondtatot az osztályról, és küldjétek el az osztálynévsort is.

Ha az osztály minden tagja a szavazás kezdetekor kiteszi a Facebook vagy iwiw üzenőfalára, és megkéri az ismerőseit, hogy szavazzanak rá, akkor az osztály sokkal jobb eredményre számíthat.

Játékunk támogatója a Rába Quelle
Játékunk támogatója a Rába Quelle


 

További nyereményjátékokat talál a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csillag Születik: győri bűvész is továbbjutott

Párkányi Kolos bűvészprodukciója továbbjutást ért az RTL Klub szombat esti tehetségkutató műsorában. Tovább olvasom