Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Húszezer férőhelyes arénában lesz Jacko búcsúztatása

Los Angelesben, a Staples Centerben jövő héten kedden tartják Michael Jackson nyilvános gyászszertartását.

A Los Angeles belvárosában álló aréna húszezer ember befogadására alkalmas; a Los Angeles Lakers kosárlabda csapat itt játssza hazai mérkőzéseit, és rockkoncerteket is szoktak tartani benne. A június 25-én váratlanul elhunyt popkirály itt tartotta tervezett világkörüli turnéjának a próbáit. Az AEG Live által szervezett, 50 koncertből álló sorozat július 13-án Londonban vette volna kezdetét.

A Sunshine, Sachs and Associates nevű ügynökség csütörtökön kiadott közleményében tudatta, hogy a szertartás kedden helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik. A húszezer férőhelyből 11 ezret ingyen osztanak szét Jackson rajongói között, és a szertartás részleteit pénteken ismertetik az AEG Live vezetői. (A Staples Centernek az AEG Live a tulajdonosa.)

A közleményben egyetlen szó sem esett a temetésről, sem annak időpontjáról, sem helyszínéről.

Eközben Debbie Rowe, Michael Jackson volt felesége az NBC televíziónak adott nyilatkozatában közölte, hogy vissza akarja kapni gyermekeit, a 12 éves Prince Michaelt és a 11 éves Paris Katherine-t. Kijelentette, hogy kész akár pszichológiai és DNS-tesztek alá vetni magát, hogy igazolja, ő a gyermekek édesanyja. A bíróság hétfőn Jackson 79 éves édesanyjára bízta ideiglenesen Michael Jackson három gyermekének - Prince Michael, Paris Katherine és a 7 esztendős Prince Michael II - felügyeletét.

Eric George, Debbie Rowe ügyvédje később úgy pontosította a nyilatkozatot, hogy ügyfele még nem döntött véglegesen. Az ügyben a bírósági meghallgatást július 6-ról július 13-ra napolták el.

Olvasóink írták

  • 1. Szalek 2009. július 04. 17:57
    „Énszerintem ő abban volt más, illetve egyedülálló hogy honnan hová jutott, Madonnához hasonlatos.
    Fontos amit képviselt.
    Túl a csúcson illetve előtte is utána is sajátságos módon a világbékét az összefogást próbálta erősíteni, előbbre lendíteni. Felhívta súlyos problémákra a figyelmet. Az biztos hogy voltak furcsa dolgai de ezért volt ő egyedi, pótolhatatlan a maga idejében, olyan meghatározó személyiség, aki tömegek nézőpontját változtatta meg.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fürdőruhadivat 2009 nyár

Tükiz, kockás és tigrismintás - őrült jó TREND a vízpartokra! Galéria! Tovább olvasom