Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 12°C Még több cikk.

Hét év fegyházra ítélték a nevelt lányát megrontó férfit

Hét év fegyházbüntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság szerdán azt a 40 éves nyími férfit, aki megrontotta 13 éves nevelt lányát, majd több éven át közösült vele és pornográf képeket is készített róla. Az ítélet jogerős.
A vádlott, az akkor 13 éves nevelt lányát 2004-ben erőszakolta meg, majd azt követően heti, de volt, hogy napi rendszerességgel közösült vele, amit részben megfélemlítéssel és bántalmazással ért el. A lányról aktus közben, illetve intim pózokban az évek során 251 felvételt készített a mobiltelefonjával.

A szakértői vélemény szerint a fiatal lány érzelmi világa kialakulatlan volt, gyermeki megfelelési vágy jellemezte. Ezt használta ki a vádlott, aki a pszichológiai vizsgálatok alapján érzelmileg instabil, felelőtlen, a szexualitására pedig minden irányban nyitott fantázia és magatartás jellemző.

A lány 2008 novemberében tett feljelentést a rendőrségen a férfi ellen, aki nem tagadta, hogy nemi kapcsolatba került a nevelt lányával, de azzal védekezett, hogy nem ő volt a kezdeményező.

A nevelőapát a siófoki bíróság első fokon öt év börtönbüntetésre ítélte, amely ellen az ügyész súlyosbításért fellebbezett. A Somogy Megyei Bíróság a jogerős ítéletével megváltoztatta a korábbi határozatot: a kiszabott büntetés tartamát két évvel meghosszabbította, amelyet a börtönnél szigorúbb feltételek között, fegyházban kell letöltenie a megrontásért elítélt férfinak.

Olvasóink írták

  • 1. háté 2010. november 17. 20:55
    „Hét év?--nem hetven?---ennyi gyalázatért egy kis szanatórium?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarkalatos kérdések

A legtöbb nő az esztétikumot választja a kényelemmel szemben, “a szépségért szenvedni kell"… Tovább olvasom