Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Hét babanév a döntőben

Béres Alexandra már összekészített mindent: pizsamát, hálóköntöst, törülközőt, na és persze pólyát. Férje, Krisztián állandó készültségben, hiszen már csak pár hét, s egy kis csöppséggel bővül a család.

A fitneszvilágbajnok Béres Alexandra és férje, Barna Krisztián nagy álma teljesült, hiszen 12 évi boldog házasság után október végére várják első kisbabájukat. A kismama örömmel beszélt terhességéről, állítása szerint még soha nem érezte magát ilyen jól.


– Kérem, ne csigázzon minket tovább, kisfiú vagy kislány a trónörökös?

– Lány! Mindig azt mondtam, amit minden kismama: a fő, hogy egészséges legyen. De világéletemben kislányt szerettem volna, s most határtalan a boldogságom.


– Ez látszik is, szinte kicsattan a boldogságtól. Kinek árulta el először a jó hírt?

– Természetesen a páromnak, aztán, amikor már az orvos is megerősítette, hogy terhes vagyok, a szülőknek is bejelentettük az örömhírt.


– Milyen volt először megpillantani a babát az ultrahang monitorján?

– Nem lehet szavakba önteni azt az érzést... Hallottuk a szívdobogását, láttuk a lábacskáit, s akkor tudatosult igazán bennünk, hogy szülők leszünk. Az arcát sokáig nem mutatta meg, állandóan elbújt az aprócska tenyerei mögé.
– A férje is jelen lesz a szülőszobában?

– Igen, apás szülést tervezünk, szeretném, hogy Krisztián fogja a kezem, s ott legyen mellettem. Természetes úton szeretnék szülni, ami biztos fájni fog, de nem félek, sőt egyre bátrabb vagyok, s szerintem ez így is van rendjén.


– A ˝rózsaszín babasarok˝ már csurig van plüssállatokkal?

– Nem sietjük el a bevásárlást... Nagyon drága minden, nem akarunk feleslegesen költekezni. Sokan abba a hibába esnek, hogy összevásárolnak mindenfélét, ami igazából nem is szükséges. Én úgy vagyok vele, hogy amit tudok, elfogadok a barátnőktől és a családtól. Az unokatestvérem például már adott is egy kiskádat.


– Meddig tart még órákat az edzőteremben?

– Az volt a tervem, hogy addig, ameddig jólesik. Most úgy érzem, eljött a pihenés ideje, már csak ezen a héten tartok pocakostornát, a helyemet pedig a szintén várandós kolléganőm veszi át. Aztán, ha megérkezett a baba, szeretnék hosszabb időt vele tölteni, három hónapig biztosan otthon maradok, majd heti egy-egy órát tartok. Édesanyám januártól nyugdíjba vonul, nála jobb segítséget keresve sem találhatnék...


– Hogy viseli a terhességet?

– Nem tudok mást mondani, mint, hogy ez egy áldott állapot!


– Mi lesz a születendő kislány neve?

– Még nem tudjuk, hét döntős név van, de azt hiszem, ez már csak az utolsó percekben fog eldőlni.

Olvasóink írták

  • 1. Jandex 2009. szeptember 24. 17:42
    „Szólítsátok minden nap más néven!!! :))))))))))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bickilin földön, vízen

Kétéltű biciklit fejlesztett ki egy férfi Kínában. A kerékpár földön és vízen használható. Tovább olvasom