Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 29°C Még több cikk.

Hatalmasat ütközött a műsorvezető és a magyar modell - fotók

Hatalmasat ütközött a műsorvezető és a magyar modell - fotók
Molnár Andi és Horváth Cintia modell ütközés-szimulátorban tapasztalták meg, hogy milyen balesetet szenvedni. Kiderült, mindkettőjük túl van már egy autóbaleseten.
Elképesztően jól és rutinosan vezet Horváth Cintia, akinek több, mint tíz éve van jogosítványa. A modell mindenkit arra int, vezessen körültekintően és mindig kösse be a biztonsági övet. "Volt egy balesetem, természetesen be voltam kötve így nem történt nagyobb bajom. Kinyílt a légszák, bár kicsit megvágta a karomat az üveg, mert kitört az ablak, de nem lett komolyabb bajom, a biztonsági öv megvédett. Az autó viszont totálkár lett" – mondta a modell az RTL Klubon látható Édesítőben a műsorvezetőnek, Molnár Andinak, akinek hasonló ütközésben volt része.
 

"Nekem is van egy hasonló „élményem", mindössze két hónapos volt a jogsim, amikor balesetem volt. Be voltam kötve, szerencsére nem lett semmi bajom. Bár az autóból fejjel lefelé másztam ki, csodával határos módon egy karcolás nélkül" – árulta el a műsorvezető, aki Horváth Cintiával közösen próbálta ki az ütközés-szimulátort. "Rettentően féltem, ami szerintem látszott is. Minden kiül az arcomra, bár Andi azt mondta végig mosolyogtam, de csak azért, mert így próbáltam elűzni a félelmet" – mondta a modell.
 

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 sorozat, ami a képernyők elé láncol minket a nyáron - Melyiket nézi? Szavazzon!

3 sorozat, ami a képernyők elé láncol minket a nyáron - Melyiket nézi? Szavazzon!
Néha jó érzés bemenni a napfényről a hűvös szobába és kézbe venni a tévé távirányítóját. Szerencsére… Tovább olvasom