Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Hajdú Péter cáfolja, hogy Eszterrel téma lenne közöttük a gyermekvállalás

Azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt - mondta Hajdú.
A Ripost szólaltatta meg Hajdú Pétert, aki kedvesével, Eszterrel Londonba utazott, hogy részt vegyen Vujity Tvrtko előadásán. A televíziós cáfolta a múlt héten megjelent állítást, miszerint már téma közöttük a gyerekvállalás - áll a borsonline.hu cikkében.

– Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése. Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk - mondta Hajdú, aki nem tagadja, hogy megbánta, hogy már a nyilvánosságnak is bemutatta Esztert.

– Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt - mondta a Ripostnak Hajdú.
 
Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerikai béranya szül ikreket Cristiano Ronaldónak

Amerikai béranya szül ikreket Cristiano Ronaldónak
Bár hétpecsétes titok, kitől születnek Cristiano Ronaldo fiúikrei, annyi biztos, a béranya az… Tovább olvasom