Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Hajas László idén nyeregben marad

Hajas László idén ismét rajthoz áll a Nemzeti Vágtán. Bár eddig majdnem minden évben leesett a lóról, idén elszántabb, mint valaha.
Ha megtalálja a megfelelő félvért, és becsülettel felkészül, nemhogy nyeregben marad, de meg is nyeri a szeptember 18-án rajtoló jótékonysági sztárfutamot.

Hajas László nem adja föl könnyen: idén ismét harcba száll a Hősök terén, a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán. S hogy biztosra menjen, és ezúttal tényleg megnyerje a versenyt, átértékeli eddigi hibáit és másképp, máshol, más lóval készül fel a nemes megmérettetésre.

„Idén inkább a biztonságra törekszem, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogok megtenni mindent azért, hogy nyerjek.„Tanultam az elmúlt három év eredményeiből, és a legjobb tudásom szerint fogok felkészülni. A tavalyi versenyen már a rajtnál világossá vált számomra, hogy Pintér Tibor lovával szemben nem győzhetek. Ezért is fontos annyira, hogy idén a legjobb táltost találjam meg. Ráadásul arra is rájöttem, hatalmas hibát követtem el, amikor az elmúlt években rendre egyedül gyakoroltam a lovakkal. Ezek az állatok ugyanis, hasonlóan a lovasokhoz, versenyhelyzetben teljesítenek a legjobban. Így idén már a tréningeket egy nagyobb lovardában tervezem"- árulta el Hajas László, aki kirobbanó formában várja az edzéseket, hiszen amióta beköszöntött a jó idő, rendszeresen teniszezik, ami nagyon jót tesz az erőnlétének.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamera rögzítette, ahogy belevizel egy férfi az ivóvizkészletbe

Több mint 30 millió liter vizet kellett kicserélni egy víztározóban, miután egy férfi belevizelt. A… Tovább olvasom