Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

Győrben is énekelt a Csillag születik testépítő operaénekese - videó

A Győri Nemzeti Színházban is énekelt már a Csillag születik első műsorában feltűnt testépítő tenor, Buzás Viktor.
Szombaton elkezdődött a Csillag születik, az RTL Klub tehetségkutató műsorának idei sorozata. Az első adásban feltűnt a Való Világban is szerepelt Ildikó, akinek népballadája nem jött be a zsűrinek. Tanácsoltak el táncos produkciókat is az adásban. A szokásos "sokan énekelnek borzalmasan egy dalt, és a végén jön valaki, aki nagyon jó"-játékot is eljátszották, ezúttal azonban csavartak egyet a dolgon: a tucatnyi bűnrossz "Most múlik pontosan" előadás után megjelent Timi Chen, aki kínai nyelven nagyon szépen adta elő a népzenésített Quimby-dalt.

Négy igent kapott a Hernádi-Oroszlán-Szires-Fáy négyestől az Everdance tánccsoport, a harmonikás Szabó Ádám, a dadogós repper Farkas György Gyula, a táncoló házaspár Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz, az énekes Mr. Joe.

A 36 éves ceglédi Buzás Viktor testépítő edzőként dolgozik, ez látszik is a megjelenésén. Főleg ezért okozott meglepetést, hogy egy opera-részletet adott elő a Csillag születikben. Produkciója lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is és négy igennel továbbjutott az énekes, akit Szirtes Tamás Paul Pottshoz hasonlított.

Buzás Viktor nem ismeretlen az operát kedvelők körében, és Győrben sem. A ceglédi születésű művész tanulmányait ének szakon a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdte, de azt magánéleti okok miatt nem fejezte be.
Több színházi operaszerepe között Alfred Germont szerepét énekelte Verdi Traviata című operájának győri előadásain 2002-ben. Tíz éven keresztül a január 1-jei operettgálákon is fellépett, feleségével is egy újévi gálán ismerkedett meg.

A műsor oldalán azt írja magáról, hogy célja a fiatalokkal megszerettetni az operát. Példaképe Mario del Monaco, Franco Corelli és Andrea Bocelli.

Olvasóink írták

 • 10. Hyppolit 2011. április 05. 08:43
  „tosa2!Maximálisan egyet értek Veled, nem a zsűriről szól a válogatás.De mint a műsor "része", csak folyamatosan és állandóan képben vannak úgy, hogy közben "sorsokról" döntenek.Ezért tartom ezt hiteltelennek és ezért nem értem, hogy pl. az idétlenül vihogó, infantilisen megnyilvánuló, egyben tartalmilag nullát mondó Oroszlán Szonja (komoly történethez nem is tudom fűzni a nevét!) mit keres ott.Eddigi meglátásom szerint SAJNOS a hasonló műsorok a végén arról szóltak, hogy a zsűri azon tagjai, akik "művészi" életükben már éppen porosodtak, vagy "árnyékba" kerültek, azok valahogy ismét tetszelegjenek és fénybe kerüljenek.Pl. Soma, Keresztes Ildikó, Pierrot, Pély Barna, stb.Eljátszották a mindentudót, és közben olyan sorsáról is döntöttek, akik náluk esetleg éppen tehetségesebb volt. És ez szerintem nagyon GÁZ!”
 • 9. tosa2 2011. április 05. 00:39
  „Hú, elszúrtam a számokat a hozzászólásnál. !!!!!
  5-nek a fürdőköpenyes
  6-nak a zsűris
  7. :) :):):)”
 • 8. tosa2 2011. április 05. 00:33
  „6. fürdőköpenyben is lehet gyönyörűen énekelni! A válogatás még nem kötelez a frakkra !
  7. Bocs, de nem a zsűriről szól a válogatás”
 • 7. Lacee86 2011. április 04. 21:11
  „Andor, ez volt benne a vicces és meghökkentő. Tudod, humorérzék, neked van olyan? :)
  Nem vagyok egy opera rajongó, de nagyon jó hangú az ipse, az feltűnt.”
 • 6. Hyppolit 2011. április 04. 13:08
  „Értelmetlen műsor, illetve jó lenne, ha nem jönne le a magyar mentalitás!(Emlékeimben él még a nyolc fős tánc-csoporttal parallel versengő mesemondó kisfiú.)Egyetértek azzal az állásponttal, hogy érezhetően megvan a cikkben említett "versenyző" komolyzenei tanulmányainak az alapja, ő nem ide való!!Elgondolkoztató, hogy "magánéleti okok" során e tanulmányok helyett testépítő-edzőként folytatta, hát nem egy agyas szakterület.(Kitartok amellett, hogy célszerűbb a "szellemiséget" építeni.Legalábbis jobb azzal kezdeni!) Az az érzésem, hogy a negyvenhez közeli "versenyző", még megpróbál valamit profitálni néhai tanulmányaiból, ...ha már egyszer anno nem "úgy" alakult.Azt sem értem, hogy Oroszlány Szonja rihegő-röhögő, tartalmatlan megnyilvánulására ki tartott igényt azzal, hogy a zsűribe ültette?Nagyon ciki!Ennél már csak az állandóan "szemeit-forgató", egyslágeres Hernádi irritálóbb.Maradjon a Het hetesnél, azt nem nézem (illetve már ezt sem.)Egyébként a cikk hírértéke = nulla.”
 • 5. andor47 2011. április 04. 13:05
  „Igényes, az opera eleganciájához illő ruházatával szépen megtisztelte a zsűrit és a nézőket. Farmer + színes, nyomott póló, gratulálok!”
 • 4. Tsaba 2011. április 04. 12:25
  „Fantasztikus, micsoda fontos hír”
 • 3. hokiel 2011. április 04. 11:58
  „Én az ilyen válogatások első részeit szoktam csak nézni, egyrész mosolyogni a semmilyen önkontrollal nem bíró jelölteken, másrészt csodálkozni az tehetséges embereken. Erre a fickóra én rögtön mondtam, hogy tanult énekelni, nem tudtam azt az előéletét, amiről a cikk szólt. Viszont azt mondom, hogy nem baj, hogy ilyenek is bekerülnek, azemelős táncpárból a hölgy teljesen biztosan baletttáncos, és ebben a CSISZben nem kizáró tényező a profizmus.”
 • 2. prandesz 2011. április 04. 11:55
  „"hanem igazából a fürdőszobába gyakorlók között kellene igazi "NAGY FELFEDEZETTEKET " keresni."

  De ilyen nincs. Már...”
 • 1. szami54 2011. április 04. 11:50
  „Buzás Viktornak gratulálni tudok a teljesitményéért DE ez már nem felfedezés Ő már karriert futott előadó Ide szerintem olyanokból kellene válogatni aki az éneket,vagy más produkciót max a családi illetve a baráti körbe mutatta be Nem képzett hangu énekesek,versenyeket nyert akrobaták, , hanem igazából a fürdőszobába gyakorlók között kellene igazi "NAGY FELFEDEZETTEKET " keresni.Az valódi csillag lenne!!!!!!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Gigi reggeltől estig szexelt volna!

Szenvedett is, de Jerzyvel tudták magukat kontrollálni. Ez volt a párbaj a színfalak mögött. Tovább olvasom