Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Gáspár Bea kiakadt Balázsék poénkodásán

Ilyen beszólás még aligha volt a magyar celebvilágban. Gáspár Bea nyomdafestéket nem tűrő szavakat is használt.
Viheted a levest a férjednek, ha ő már bent lesz – így viccelődött Sebestyén Balázs rádióműsorában Gáspár Beával - írta meg a Bors. A laptól felhívták Győzike feleségét, aki – finoman szólva – igen éles választ adott…
 
Győzike felesége, mint ismert, nemrég megnyerte a Konyhafőnök VIP tízmillió forintos fődíját, de az egész pénzt viheti a NAV, Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt. Ennek kapcsán hívták fel reggel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett…
 
Bea megtartaná a 10 milliós nyereményt.

– Milyen már az, hogy nyersz valamit, de azt elveszi a NAV az urad tartozása miatt? – vetette fel először finoman Balázs.
A sztárok körében nagyon gyakori az, hogy ha egy bizonyos összeget nyernek egy vetélkedőn, akkor azt egy alapítványnak felajánlják. Bea esetében sajnos ez nem tud megvalósulni. – Ha Bea számlájára érkezik a nyeremény, és közös vagyonnak minősül, akkor nem tudja felajánlani azt semmilyen alapítványnak jótékonykodásra, mert ehhez hasonló esetekben minden befolyt összeg a NAV részére megy – fejette ki dr. Kamarás Péter ügyvéd.


"Mivel nem vagyok érintett Győző ügyében, ezért a pénz, amit megnyertem, az enyém!
Nem áll szándékomban odaadni"
– válaszolta Bea, akit tovább faggattak a műsorvezetők arról, hogyan is történt az a bizonyos reggel, amikor megszállta otthonukat az adóhatóság. Ezekre persze Bea higgadtan válaszolgatott, ám az egyik humoros beszólás övön alulira sikeredett.

– Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttes­üvegben.

Aztán az a kérdés is elhangzott a rádióban:
– Házi őrizetben vagy már?
Később egy beíráson tréfálkoztak:
– Azt írják nekünk, hogy amit a Győzike ír majd, az meg a RabBlog lesz - idézte fel a műsorban elhangzottakat a lap.

A Konyhafőnök VIP győztesének aligha esett jól a poén. Hogyne, őt 2013-ban egy év hat hónap, Győzikét egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Mondhatni, eleven sebbe szúrt a vicc.

A  Bors felkerestük Beát, hogy megkérdezzék, hogyan érezte magát a beszélgetés után, de nem túl jó hangulatában kaptek el…

Nem érdekel ez az egész téma. Sz.... le magát Balázs! Nagyon g… volt tegnap

– zárta rövidre, s azt sem titkolta, nem örült túlságosan a Bors telefonhívásának.

A lap úgy tudja, hogy a történet viszont itt még nem ér véget, ugyanis állítólag Balázs az RTL Klub falai között is kapott a fejmosást, amiért a csatorna egyik arcát hozta kínos helyzetbe.
Ez azért is furcsa, mert a műsorvezető éppen négy nap múlva kerül újra az RTL képernyőjére az 1 perc és nyersz! című vetélkedőben. A média világában nem szerencsés, ha valaki az ugyanannál a cégnél levő szereplőt alázza.

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háztetőkre költözik a Tesla

Háztetőkre költözik a Tesla
Az elektromos autókat gyártó amerikai Tesla újabb cikkel bővítette termékpalettáját: megkezdte a… Tovább olvasom