Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Feltörte és visszaköltözött Pécsi Ildikó házába az unokája

Pécsi Ildikó unokáját még végrehajtókkal sem sikerült kitenni a színésznő budai házából.
A Ripost a múlt héten megtudta, hogy ifjabb Szűcs Csaba a május 7-ei kilakoltatás után pár nappal zárat cserélt, és visszafoglalta a lakást. És bár a színművésznő megbízottja azonnal új zárat szereltetett fel, ez sem vezetett célra – írja a Bors.

Hiába a hat évig tartó pereskedés, a tavaly áprilisi bírói végzés és az egy hónappal ezelőtti kilakoltatás, Pécsi Ildikó unokáját még végrehajtókkal sem sikerült kitenni a színésznő budai házából.

Pécsi Ildikó ügyvédje a lapnak elmondta, hogy a második zárcsere után Csaba ismét visszafoglalta a házat.

Amikor Ildikó megbízottja azzal szembesült, hogy a végrehajtó által föltett zárat kicserélték, és unokája ismét birtokba vette a házat, azonnal új zárat tetetett fel. Második alkalommal azonban ugyanez történt. Le is van fotózva, és a szomszédok is mondják, hogy a gyerek jól érzi ott magát

– árulta el lapnak dr. Magyar György, aki fontosnak tartotta leszögezni: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban.
 
Fotó: Bors/Végh István
Fotó: Bors/Végh István

A történet folytatása Pécsi Ildikón múlik.

– Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva – tette hozzá az ügyvéd.

A jelek szerint a 79 éves művésznő azonban másik utat választ. A Bors megkeresésére fáradt hangon csak annyit mondott: belefáradt ebbe a kálvá­riába, elege van, nem szeretne ezzel foglalkozni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vakáció kisokos: must have ruhák változatos nyaralásokhoz

Vakáció kisokos: must have ruhák változatos nyaralásokhoz
Amilyen a nyaralás, olyan a bőrönd. Divattippek csomagoláshoz. Tovább olvasom