Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

˝Fejvesztett˝ menekülés: arcképes pólóját hagyta hátra egy betörő

Hátrahagyta arcképes pólóját egy betörő az Egyesült Államokban bűntette helyszínén.

A férfi nem feledékenységből hagyta el a "fejét": olyan gyorsan kellett menekülnie, hogy kiesett a kocsijából a póló. A fejvesztett menekülés oka az volt, hogy az észak-karolinai családi házban otthon voltak a tulajdonosok, és tetten érték a betörőket - a pólós férfinak társa is volt -, amint egy pénztárcát és némi ékszert kaparintanak meg. A duónak dulakodnia kellett, hogy elszelelhessen.

A meglopottak csak később fedezték fel, hogy egy idegen póló hever a ház mellett a földön rajta egy arcképpel, az alatt pedig egy - tájszólásban írt - jelmondattal: "Pénzcsinálás a dógom".

A trikóját veszejtő férfi két nap múlva önként feladta magát a rendőrségen.

Olvasóink írták

  • 2. annobon 2011. április 12. 16:10
    „Egy nagyon régi vicc jutott eszembe arról, hogyan lehet lebukni.

    "Még a hidegháborús években egy amerikai katonát alapos kiválasztás és kiképzés után beépítenek a Vörös Hadseregbe. Ott egy hadgyakorlat után pihenésképpen nagy vodkaivászatot rendeznek. Az egyik ruszki mondja az ál-Ivánnak! Te Iván! Te amcsi kém vagy! Dehogy vagyok. Mondja egy másik ruszki: dehogy amcsi, miből gondolod, hiszen látod: tökéletesen beszél oroszul, félmeztelenül reggeli tornázik a -30 fokban és úgy vedeli a vodkát, mint te vagy én! Mondom, hogy amcsi kém, mondja a másik makacsul. Szó szót követ, előkerül a KGB is. Letartóztatják Ivánt, össze-vissza kínozzák, végül bevallja, hogy tényleg amcsi kém. Kérdi erre a ruszki a másiktól: Tényleg igazad volt, de hogyan jöttél rá? - Hát neked nem tűnt fel, hogy néger az ipse?"”
  • 1. elemér 2011. április 12. 11:31
    „Nem irja hogy Charlotte, NC.-ben néger lopott négertöl, csakhogy elég buta volt. Nem ö vezet a buták között, hanem az aki laptopot lopott Februárban és saját képét felrakta a tulaj facebook oldalára. Azért az okos bünüzök is itt vannak a világ minden tájárol.

    http://dailyscene.com/t-shirt-with-burglar%E2%80%99s-face-slogan-left-behind-during-break-in/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól startolt A Nagy Duett

Múlt hét pénteken indult a TV2 legújabb zenés show-műsora, A Nagy Duett. Tovább olvasom