Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Egymásnak estek a riporterek

Czollner Gyula Balogh Tomival pofozkodott, Bárdos sportsérülés miatt kimaradt.
Verbálisan állandóan egymást támadják a Dodzsem műsorvezetői és vendégeik, ám most lehetőséget kaptak, hogy fizikailag is ölre menjenek egymással. A különleges csapatépítőn egy önvédelmi sportot, a defendót próbálták ki a SportKlub vitaműsorának szereplői. Bárdos András egy sportsérülés miatt a ring szélére kényszerült, Balogh Tomi és Czollner Gyula azonban szokatlanul nagy hévvel esett egymásnak.

- Ezek után kisebb lesz a szám, mert félő, ha rosszat mondok, Gyula átnyúl a pult alól és kinyomja a szemem. Most is ezzel próbálkozott – mondta egy félmosoly kíséretében Balogh Tamás a rendhagyó edzést követően. Ők ketten a Dodzsemben folyamatosan vérre menő csatákat vívnak, és nem volt ez másként a küzdőtéren sem. - Az igazság az, hogy Gyula élő adásban tényleg fel tud húzni. Csökönyösen ragaszkodik a saját igazához, nehezen lehet meggyőzni – jelentette ki Tomi.


Állandó vitapartnere, Czollner Gyula szerint a felvétel előtt is érdemes lenne néhány jobbegyenessel bemelegíteni, de a legjobb az volna, ha kesztyű nélkül is kipróbálnák az önvédelmi fogásokat. A baseballütős támadást azonban nem ismételnék el, ahhoz már oktató kell.

Hetthéssy Zoltánnak ezúttal a ring szpíker szerepe jutott. A műsorvezető és állandó vendége, Bárdos András az SCFA küzdőterének piros sarkából figyelték az összecsapást.

- A fiammal fociztam, amikor lesérültem, pedig a küzdősportok közel állnak hozzám: az egyik gyermekem tíz, a másik öt éve karatézik. Ebben a műfajban az teljesít jól, akinek jó a reakciókészsége és fejben is ott van. Úgy láttam, hogy most Gyula volt a legerősebb, ringbe termett alkat – mondta Bárdos, aki hétfőnként és csütörtökönként 22.45-kor Hetthéssy-vel "csap össze" a napi sporthírek felett.


A keddek párosa, a Somos-ikrek közül egyedül Zoli jött el az edzésre.

- Testvéremmel mi már mindent lerendeztünk egymással otthon, a gyerekszobában, nincs szükségünk arra, hogy itt is csépeljük egymást. Egyedül a sportkérdésekben van köztünk nézeteltérés, azokban viszont nagyon – mondta Somos Zoltán, akit a nyilatkozat után - nem éppen sportszerű módon - Czollner Gyula és Balogh Tomi is kezelésbe vett. Ahogyan Hetthéssy Zoltán kommentátor fogalmazott: "Zoli, a lényeg az, hogy mozogj el előlük!" Nem sikerült.

A SportKlub forradalmian új vitaműsora, a Dodzsem ősszel már a második etappal jelentkezik. A Hetthéssy – Bárdos, Balogh – Czollner és a Somos – Somos párosok minden hétköznap este 22.45-kor a legfrissebb híreket boncolgatják, egymást pedig kóstolgatják. A defendó összecsapásról készült beszámolót a csütörtöki MezTelenülben láthatják 19:45-től.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pamela Anderson kikészült a maratontól - fotó

A 46 éves színésznő, modell ígéretéhez híven lefutotta a New York maratont vasárnap. Tovább olvasom