Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Divat tippek Dallos Bogi kanapéjáról - videó

Divat tippek Dallos Bogi kanapéjáról - videó
Megjelent Dallos Bogi 7kornálam! című műsorának friss epizódja, amelynek vendége hazánk egyik legsikeresebb divatbloggere, Nagy Vivi volt.
Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című YouTube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége hazánk egyik legsikeresebb divatbloggere, Nagy Vivi volt, aki mesélt gyerekkoráról, iskoláiról, karrierjéről, valamint, hogy, hogy látja magát 5 éve múlva.
Dallos Bogi és Nagy Vivi.
Dallos Bogi és Nagy Vivi.
Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző "kihívásokat" is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

Dallos Bogi vendége Nagy Vivi, divatblogger, aki számos iskolát és tévesen választott egyetemet megjárt időszak után megtalálta azt a hivatást, ami teljes mértékben boldoggá teszi. Na, de hogy reagál Vivi a negatív kritikákra? Olvas-e egyáltalán kommenteket, mennyire érzékeny? Kik azok az emberek az életében, akik leginkább inspirálják? Mik a tervei, hány évet lát még maga előtt influencerként, és hogy jött a Fifty pairs of shoes név? A beszélgetésből kiderül, hogy a téveszmékkel ellentétben a blogger lány nem tölti minden napját az egészséges életmód jegyében, és a hétköznapjaiban nem mindig olyan tökéletes, mint a jól beállított, általa megosztott fotókon.
 

A friss évadban Bogi, többek között, Tóth Gabit, Pápai Jocit, Viszkok Fruzsit és Rubint Rellát is vendégül látja lakása kanapéján. Ha szeretnéd tudni, hogyan lesz valaki divatblogger? Milyen út vezet odáig, hogy egy nő fiatal lányok tízezreit inspirálja, akkor mindenképp nézze meg a 7kornálam legújabb epizódját.

A következő adást hétfő este 21.05-kor láthatják a nézők az M2 Petőfi TV-n, ahol Bogi vendége Weisz Fanni lesz.

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horrorsorozatot készít a Netflixnek Guillermo del Toro

Horrorsorozatot készít a Netflixnek Guillermo del Toro
Az online műsorszóró a Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight címet adta a projektnek. Tovább olvasom