Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Bochkor Gábor: Soha nem voltunk barátok Boros Lajossal

Bochkor Gábor: Soha nem voltunk barátok Boros LajossalFotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt
A népszerű rádiós szétszórt, de kreatív embernek tartja egykori műsorvezető társát.
Kendőzetlenül beszélt Boros Lajoshoz fűződő viszonyáról Bochkor Gábor. A népszerű rádiós nem titkolja, hogy már három éve nem beszélt egykori műsorvezető társával, aki szerinte mindig odaszúr egyet, amikor róla kérdezik.

- Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm - utalt közösen eltöltött éveikre Bochkor a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának ma esti adásában.

Bochkor szerint volt munkatársa egy szétszórt, de kreatív ember volt: jó ötletekkel jött, de igazi munkát már nem fektetett azok megvalósításába.

- Soha nem voltunk barátok. Vonzottak a fesztelen, agyament ötletei, de a műsor sikere inkább rajtam múlt. Ő mindig egy vidéki művházban gondolkodott, én meg Las Vegasban - tette hozzá.

A műsorvezető azt is el tudta volna képzelni, hogy a Bumeráng harmadik műsorvezetőjével, Voga Jánossal és még egy nővel készítsen műsort, de mint fogalmazott, mindig volt benne annyi korrektség, hogy vitte magával Boros Lajost.

A műsorban Bochkor Gábor a pályakezdésről is beszélt. Úgy véli, szerencséjük volt, hogy a kereskedelmi rádiózás műfaját rizikó nélkül próbálták ki a Danubiusban.

- Akkor éreztem először, hogy jól csinálom, amikor kollégák hátba veregettek. Magamat is sokszor visszahallgattam, és egy idő után én is elégedett voltam a teljesítményemmel - mondta.

A műsorvezető azt is elárulta, a pénzügyekben is sikeres volt.

- Mi akkor többet kereshettünk, mint akik évek óta a Magyar Rádiónál dolgoztak - mesélte Bochkor Gábor a kezdetekről.

Lakástalkshow - minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra jön a Virtuózok, január 10-ig lehet jelentkezni

Újra jön a Virtuózok, január 10-ig lehet jelentkezni
A fiatalok születési dátum alapján három korcsoportban adhatják be jelentkezésüket. Tovább olvasom