Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 27°C Még több cikk.

Berki Krisztián távozik, véget ér az Édes élet

Berki lesz ugyanakkor az Éden hotel műsorvezetője, melynek felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.
- Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel.

Ahogy „kicsekkoltam" a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell – mondta el Berki.

Az Éden hotel forgatásával egy időben Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3Cafétól, ám Czippán Anett mellett nem marad üres a férfi műsorvezető széke. A TV2 Csoport hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Anett partnerei a délelőtti élő műsorban. Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről.

Fotó: Olajos Piroska
Fotó: Olajos Piroska

A műsor 2013 szeptemberében – többek között – Berki Krisztiánnal indult, és olyan sztárokkal forgatott, mint Détár Enikő, Gáspár Győző, LL Junior, Varga Viktor és Cynthia Dictator, Kelemen Anna, Zámbó Krisztián és még sokan mások. A humoros, meghökkentő és vidám történetek mellett megható pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Hódi Pamelát és Szögeczki Ágit a szülőszobáig kísérte a stáb, az Édes életben derült ki Sági Szilárd párjának várva várt terhessége és legutóbb Fésűs Nelly gyermekének világra jöveteléről is a műsor nézői értesülhettek elsők között.

A reality az elmúlt közel másfél év alatt számos kiemelkedő nézettségi adatot produkált. A műsor indulása óta összesen 8.107.378 ember nézett bele a műsorba, azaz a teljes lakosság 89,3%-a. A legnézettebb epizód január 15-én került képernyőre, a teljes lakosságból 2 019 152 embert érve el.

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatott az újságírónak a világhírű építész - videó

Frank Gehry nemes egyszerűséggel a középső ujját mutatva válaszolt a munkásságát firtató egyik… Tovább olvasom