Kisalföld logö

2019. 06. 27. csütörtök - László 22°C | 32°C Még több cikk.

A sírás kerülgette örömében: kisfiúval bővült Jellinek Tina családja - fotók

Tinának még a lélegzete is elakadt, amikor magához ölelhette az egy hónapos kisfiút. A picit látva Tina komolyan fontolóra vette, hogy még egy gyereket vállalnak férjével.
Tüneményes csöppséggel bővült Jellinek Tina rokonsága. Unokatestvére egy tündéri kisfiúnak adott életet. Tina már régóta szerette volna látni a picit, kívánsága pedig most valóra is vált. Benett édesanyja ugyanis Tina gondjára bízta a csöppséget, amíg ő ellátogatott az orvoshoz. A kétgyermekes édesanyja azonnal elérzékenyült, mikor meglátta a kisfiút.
Elolvadtam, ahogy megláttam ezt a kisfiút, végem volt! Tökéletes minden porcikája, imádni való úgy, ahogy van  áradozott Tina a Drága családom mai epizódjában, aki bár rutinos a gyerek ellátását illetően volt benne egy kis félsz.
Egy pillanatra volt bennem félsz, de hatalmas boldogság is. Félsz azért volt bennem, mert nyolc évvel ezelőtt babáztam utoljára. Szerencsére ez olyan, hogy az ember nem felejti el, mit, hogyan kell. Megfogtam a babát és azonnal minden emlék visszajött. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy vállalunk még egy gyereket Emilióval. Csak néztem és csodáltam ezt a csöppséget, annyira jó érzés volt a kezemben tartani áradozott Tina, akinek férje régóta kérleli őt, hogy vágjanak bele egy újabb babaprojektbe, melyre most talán igent is mond a kétgyerekes anyuk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen, amikor a kutya mama is kimerül - Videó

Ilyen, amikor a kutya mama is kimerül - Videó
Kutya nehéz az élet hét kölyökkel. Tovább olvasom