Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

A magyar sztárok ennyiért vállalnak fellépéseket

Míg külföldön nyilvánosságra hozzák a legjobban kereső sztárok listáját, addig a hazai hírességek többsége kikéri magának, ha a pénztárcájába turkálnak. A nagy magyar titkolózás ellenére a Bors tett egy kísérletet.
Hazai sztárjaink hétpecsétes titokként kezelik a gázsijukat. A Bors gondolt egy merészet, és megkérdezte hazánk kedvenc előadóitól, hogy az ő produkciójukat hány forintért lehet megrendelni.

Csepregi Éva kedvesen válaszolt: 350 ezer forinttól vállal fellépést, ami persze a körülményeket figyelembe véve felfelé kúszik. – Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy ki­sebb fellépésről – mondta a Neoton énekesnője.
 
Balázs Klári és Korda György


A szakmai alázatáról híres Korda György sem csinált titkot abból, hogy mekkora összeget írnak Klárikával a számlatömbjükre. – Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza – árulta el a 78 éves táncdalénekes.

Ám nem mindenki volt ennyire készséges. Kovács Kati és Zoltán Erika is elzárkózott a válaszadástól, utóbbi szerint az ár csak a megrendelőre és az előadóra tartozik.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szuperhold december elején - fotók

Szuperhold december elején - fotók
Az ellipszis alakú pálya miatt ilyenkor az átlagosnál 14 százalékkal nagyobbnak látszik a Hold. Tovább olvasom