Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

612 ezer forintra büntették a turistát, mert a forró kocsiban hagyta a kutyáit

Az eset Szlovéniában, Lucija tengerparti üdülővároska egyik parkolójában történt.
Szlovéniában 1905 euró (612 ezer forint) büntetést szabtak ki egy svájci nőre, aki a forró kocsiban hagyta kutyáit Lucija tengerparti üdülővároska egyik parkolójában - írta a helyi sajtó pénteken.

A 46 éves nő egy kutyát magával vitt a helyi kávézóba, kettőt viszont a forró kocsiban hagyott. Miután a dolgozók és a többi vendég is figyelmeztette a nőt a hőségre, és kérték, engedje ki a kutyákat, az kiabálni és fenyegetőzni kezdett.

A kávézó egyik alkalmazottja kihívta a rendőrséget, de a nő a rendőrökkel sem volt hajlandó együttműködni, és mindvégig sértegette őket. A rendőrök ezért kénytelenek voltak kényszerítő eszközöket alkalmazni.

A rendőrség közleménye szerint a kutyáknak nem esett baja, mert mindössze fél órát töltöttek a forró autóban, és az egyik ablak is résnyire nyitva volt.

A nőt a közrend és köznyugalom megzavarása miatt állították elő, valamint értesítették az állategészségügyi hivatalt is az állatvédelmi törvény megsértése miatt. A bíróság gyors eljárásban 1905 euróra pénzbírság megfizetésére kötelezte a turistát.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszatér a '80-as évek nagy sikerű tévésorozata!

Visszatér a '80-as évek nagy sikerű tévésorozata!
Új szereplőkkel, új családdal és egy új Alffal indítják újra az eredetileg 1986 és 1990 között futó… Tovább olvasom