Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

10 millió forintos díj a 14 éves lány gyilkosáért (Videó)

Tízmillió forintos nyomravezetői díjat fog tűzött ki Bencze József országos rendőrfőkapitány a Kiskunlacházán három hónapja meggyilkolt fiatal lány gyilkosainak felkutatásáért. Videók a fájóan fiatalon meggyilkolt kislány emlékére.


A rendőrség 336 embert hallgatott meg és 92 embertől vett DNS mintát a 2008. novemberi, kiskunlacházai gyilkosság ügyében.

Az ügyben a főkapitány véleménye szerint szakszerű és nagy intenzitású nyomozás folyik. Mivel a nyomozást kiszélesítik, ezért a főkapitány arról is döntött, hogy a nyomozócsoportot a Nemzeti Nyomozó Iroda négy nyomozójával egészítik ki. Az értékelő-elemző munkában pedig további segítséget adnak az ORFK munkatársai. Eddig a 10 fős nyomozócsoport 336 embert hallgatott ki, 92 embertől vettek DNS mintát.

Ezek közül a vizsgálati eredmények alapján 64 ember zártak ki a lehetséges elkövetők közül. 28 DNS mintát még vizsgálnak, 12 embert poligráffal, hazugságvizsgálóval is kikérdeztek.

A lány holttestét még november 23-án, este találták meg a rendőrök Kiskunlacháza mellett, Pest megyében. A 14 éves kiskunlacházi lány eltűnését aznap délután jelentették szülei, a rendőrök és polgárőrök délután, illetve este többször is átfésülték a környéket.

A holttestet végül az esti órákban találták meg a város mellett, egy erdős területen.Nóra 14 évet élt


A rendőrség kegyeleti okokból szűkszavúan nyilatkozott az ügyről. Kiskunlacházán ugyanakkor felröppentek olyan hírek, hogy az áldozatot meztelenül találták meg, amiből arra következtetnek, hogy halála előtt megerőszakolták.

Később arról is beszéltek a helyiek, hogy öt roma gyilkolt, ám ez nem bizonyosodott be.

Minden jóérzésű embert megráz a szörnyű eset


A rendőrök egyébként rögzítettek már egyértelműen a tettestől származó DNS-mintákat, így azt kell most kideríteni, hogy kinek a DNS-ével egyezik.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. Imcsi 2009. február 21. 11:47
  „39. Alajos! Az attól függ, mi lesz a kép alá írva! Jó hétvégét neked is!”
 • 40. viryg 2009. február 21. 10:14
  „Alajos!
  Örülök hogy egyetértesz, így legalább amit írtam nem üres fecsegés. Tudom hogy nem minden fórumozó mocskolódik, de sajnos sok ilyen van. Nem akartam megbántani senkit, de aki nem tiszteli az emberi méltóságot annak nincs helye a fórumon. Inkább maradjon csendben!”
 • 39. Alajos 2009. február 20. 21:41
  „Kedves Imcsi!
  Talán a következő utáni életemben megértem...
  Egyetértek: a sikerrel kecsegtető kőrözéshez név, cím, a.n., bőrszíne, egyéni ismertető jele, stb. kell.
  De valakit nem kőröznek csak azért, mert lúdtalpa van; vagyis valamivel már (minimum) gyanúsítják.
  Ha meg végre meglett, akkor ugyanez a kőrözött mitől lesz ma született bárány, mitől nem lehet a fényképét kitakarás nélkül bemutatni? Ha engem a T. Kisalföld fotósa a beleegyezésem nélkül lefotóz, kitakarás nélkül több ezer példányban kiad (egyébként Közép-Európa legfotogénebb profiljával bírok!) , akkor én kőrözött, gyanúsított, vagy címlapfotó leszek? Bocs, jó hétvégét!”
 • 38. Imcsi 2009. február 20. 20:27
  „35. Alajos! Amíg a megszólított ide nem ér, megpróbálok én segíteni: amíg köröznek valakit, addig teljes név+fénykép, ha már elfogták (vagy önként jelentkezett) akkor már gyanúsított, személyi jogai vannak, családi nevének csak a kezdőbetűjét lehet megadni+fényképen az arcát ki kell takarni! Egyébként én ezt nem értem, nem látom benne a logikát és nem is értek vele egyet.”
 • 37. adner 2009. február 20. 20:19
  „Alajos
  Gőzöm sincs mit csináltak eddig,de hogy nem kapkodják el az biztos.
  Apukája találta meg egy polgárőrrel,keresés közben.”
 • 36. Keijukainen 2009. február 20. 19:44
  „Halál a gyilkosaira!!
  Megalázni, őket.. a képüket nyilvánosságra hozni..hogy legalább annyian lássák, mint ezét a szerencsétlen kislányét :S
  Az ilyen embernek nem börtön jár....Még a halálbüntetés is gyenge...
  Hogyan... hogyan vihet rá valakit rá a "lélek", hogy ezt tegye egy 14 éves gyerekkel!
  5 roma egy védtelen kislánnyal szemben...
  Nincs rá szó...”
 • 35. Alajos 2009. február 20. 18:13
  „T. Viryg! Egyetértek. Én is kérem a T. Hozzászólókat, adjuk meg egymásnak a megfelelő (és viszontvárható) tiszteletet. Ha pedig már áldozattá vált valaki, akkor a részvétnyilvánításon, esetleg az emlékének megőrzésén túl már csak a tettek méltatása maradhat, akárhogyan öltözött-viselkedett-élt is az illető. Valahol itt kezdődik az emberi méltóság, szerintem...

  T.Adner! Köszönöm a preciz és gyors segítséget. Már csak egy kérdésem maradt: Mi a túrót csináltak az öntelt nyilatkozatokat adó nyomozóink hónapokon keresztül? Illetve még egy: Ki is találta meg az áldozatot?

  T. Kisalföld! Ha netán statisztikát vezetnének a vélemények megoszlásáról, Patriot véleményével maximálisan egyetértek (emberi méltóság és kegyelet (sértés)). És hogy az ördögbe csinálják, hogy egy cikk címében csak monogram, a cikkben meg teljes név szerepel. Egyik nap kitakart fényképek, másnap "rendes" fotó u.a. személyről.”
 • 34. PrettyWoman 2009. február 20. 18:01
  „Nem biztos, hogy meg tudták volna védeni a szülők a kislány. Hiszen nem kísérgethetik mindig mindenhova. Képtelenség. A másik. Pár éve volt valahol Pest megyében egy gyilkosság, egy 17 éves lányt ölt meg az exbarátja. Régóta fenyegette a lányt. A szülők konkrétan kérték a rendőrség segítségét: feljelentették zaklatásért, stb. a srácot. Kérték a rendőröket, hogy tartsák rajta a szemüket a srácon. A rendőrök meg körberöhögték a szülőket, mondván: felfújják az ügyet. A srác aztán szépen megfojtotta a lányt. De több ilyet hallani, nem csak ez az egy ilyen eset volt.”
 • 33. Intel 2009. február 20. 16:54
  „Reméljük a bűnös a rács közt fog megrohadni, mint a Soproni casino gyilkosa!

  Vissza kell állítani a halál büntetést!!!”
 • 32. patriot 2009. február 20. 16:54
  „A brutálisan meggyilkolt gyerek képét azt lehet mutogatni,az nem ütközik semmilyen törvénybe......
  De a cigány gyilkosoknak jogaik vannak,sőt a többi 25 börtöntöltelék még csak nem is szerepel az újságokban!”
 • 31. Löw 2009. február 20. 16:22
  „sturmann mit lehet ezen csodálkozni: egyszer fog,másszor meg már tüzött.
  Egyszer osztrák rendörök (azok díj nélkül is dolgoznak),máskor magyar rendörök napokig tanácstalanok,hogyan legyen tovább. Elfogató parancsok a WC-én lehúzva.
  Banánköztársaság...”
 • 30. Löw 2009. február 20. 16:18
  „ideje lenne,ha végre munka folyna a nyomozóknál,s nem bénázás.
  Ez már felér néha a munkamegtagadással. Normális munkahelyen ezért a melós kb. páros lábbal lenne fenéken billentve. De úgy,hogy valamelyik tanyasi kukoricásban találná meg magát.”
 • 29. sturmann 2009. február 20. 16:12
  „Tízmillió forintos nyomravezetői díjat FOG TŰZÖTT ki Bencze József országos rendőrfőkapitány a Kiskunlacházán három hónapja meggyilkolt fiatal lány gyilkosainak felkutatásáért.
  Gratulálok a fogalmazásért.”
 • 28. Imcsi 2009. február 20. 15:49
  „"gyilkosainak felkutatásáért" és "tettestől származó"
  Már (vagy még?) itt is ellentmondás van!”
 • 27. viryg 2009. február 20. 14:24
  „Ha hibáztak is a szülők nagy árat fizettek érte. Ha túl kihívóan viselkedett bármelyik meggyilkolt lány is az életével fizetett érte. Ha hibáztak ha nem senkinek sincs joga egy halottat meghurcolni, porig alázni. Emberek voltak! ha olvassa egy hozzátartozó belegondolt valaki miken megy keresztül? És ha valamelyik droid netharcos fórumozó gyereke nővére húga szerepelne ilyen hírekben és ilyen hozzászólásokat kapna mit szólna hozzá? Biztos futna fűhöz fához, az elhunyt jogait védve. Vagy tévedek?”
 • 26. dr73 2009. február 20. 14:17
  „Mert ott mindenkit zaklattak.
  Időseket vertek,raboltak,fosztogattak.
  A helyi polgármester szépen elmondja : ki vannak szolgáltatva a helyi cigány-társadalomnak,épp ezért ezután a szörnyű esemény után mentek ki az utcákra tüntetve "ELÉG VOLT!" címmel .”
 • 25. infravöröslódobogás 2009. február 20. 14:16
  „Valahogy az az érzésem a gyilkosok meg már messze járnak:S és sunyitanak ahogy az a "jo" romákhoz illik...!nemtudom miböl ered ezekbe ez a sok eröszak ...nem tudom ép ésszel felfogni hogy egy embert mi visz rá ilyen tettekre...de logni látnám a legszivesebben! Kínába a melaninnal szennyezet ételek eladásáért halálra itélrték a forgalmazokat...”
 • 24. adner 2009. február 20. 14:16
  „infravöröslódobogás
  Szerinted a szülök tudhatták? Gondolom ha igen akkor ők is megvédik a lányukat.Bármennyire is jó gyermek és szülő közt a kapcsolat,biztos van olyan amit nem mond el.Előbb elmondja egy barátnőnek ,mint a szüleinek.”
 • 23. infravöröslódobogás 2009. február 20. 14:13
  „De ha réóta zaklatták a szülök miért nem figyeltek rá gondosabban! én biztos minden áron megakarnám védeni a gyerekem akár az életem árán is!”
 • 22. jockey 2009. február 20. 14:11
  „Már az első napon ki kellett volna tűzni a nyomravezetői díjat, nem pedig 3 hónap után! Remélem, meglesznek azok a szemetek, akik ezt csinálták és életük végéig börtönben fognak rohadni!”
41 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrányos csoportszex a rendőrtisztin

Orgián kapták a hallgatókat a Rendőrtiszti Főiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány… Tovább olvasom