Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Vetkőzős naptár 60 feletti modellekkel 2010-re (fotók)

Tíz évvel ezelőtt vették le ruháikat egy naptár kedvéért. És most a Rylstone Women’s Institute tagjai újra megteszik ugyanezt: ismét egy kalendárium kiadásában működnek közre. A bevételt jótékony célra fordítják.

Érthető, hogy korukra való tekintettel a fotózáskor egyes testrészeiket eltakarták: előkerültek a retikülök. És ez alkalommal jóval kevesebb testrész maradt fedetlen, mint egy évtizeddel korábban. Az idei felvételek színesben készültek – egy évtizeddel ezelőtt fekete-fehérben adták ki azt az éves naptárt, amelynek bevételéből végül 2 millió angol fonttal tudták támogatni a leukémiakutatást. Senki sem vitatja: abban, hogy nagy példányszámban keltek el a naptárak, jelentős szerepet játszott a brit színésznő, Helen Mirren.

Ahogyan eredetileg, a 2010-es naptár fotóin sem viselnek mást ezek a kedves hölgyek, mint gyöngysort és mosolyt. Az egykori 11 hölgyből most hatan álltak a fényképezőgép lencséje elé.

Egy évtizeddel ezelőtt fekete-fehérben adták ki azt az éves naptárt, amelynek bevételéből végül 2 millió angol fonttal tudták támogatni a leukémiakutatást.
Egy évtizeddel ezelőtt fekete-fehérben adták ki azt az éves naptárt, amelynek bevételéből végül 2 millió angol fonttal tudták támogatni a leukémiakutatást.

Az első vetkőzős naptár ötletét Angela Baker inspirálta, akinek a férje rákban halt meg 1999-ben. Amikor a most 63 éves Angela Baker megtudta, hogy újabb naptár készül, könnyekben tört ki: nagyon nagy fájdalmat érez még mindig férje elvesztése miatt, és nagyon büszke a hölgyekre, akik továbbviszik az első naptár gondolatát.

– Köszönök mindent ezeknek a hölgyeknek, azt is, hogy az elmúlt tíz évben támogatást nyújtottak nekem – mondta meghatottan. A kalendárium kedvéért ő is a fényképezőgép elé állt: február hónapnál nézhetik meg az érdeklődők a fotóját, zongorán játszik.

A fotón a 60 esztendős Tricia Stewart. Tíz évvel idősebben és sokkal színesebben.
A fotón a 60 esztendős Tricia Stewart. Tíz évvel idősebben és sokkal színesebben.

– Egy kicsit tartottam attól, hogy színes fotók készülnek, de talán ez mókásabb is – mondta.

Az 54 éves Moyra Livesey nem kapott meghívást az idei fotózásra, de nagyon egyetért azzal, hogy újabb, a rákkutatást támogató kalendárium készüljön. – Ha felkérnek, egy pillanatig sem gondolkodtam volna.

Olvasóink írták

  • 2. SzórakészÍrókéz 2009. május 18. 21:14
    „válasz Neked -Lézerman- írtad volna Neki, hogy 16 évesen "ez" - 18 évesen "ez" és a többi évben ....
    stb. (az, hogy 65 évesen nem talált az nem a te hibád !), de Ő bizonyára a szexre gondolt,és Te is..., mert 65 évesen is lehet bizonyára "szépséget" találni az életben, talán még a kinézetben is. Nem is 1-et mondtam, csak nem pont a 65 év-re....”
  • 1. Lézerman 2009. május 18. 20:19
    „Minden tiszteletem a hölgyeké,már csak azért is mivel a szépségüknél sokkal inkább a bátorságuk dominált.Egyszer atr irtam egy régi tanárnőmnek akit nagyon tisztelek,/65 éves/ hogy minden kornak megvan a maga szépsége.Erre azt válaszolta,egyetlen egyet mondjál fiam:)))))))). Természetesen nem szeretnék ezzel senkit megbántani.Köszi a megértést.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Randevú Rózsival a nyúli szőlőben

Mind a borkészítésben, mind a vendéglátásban megszállottja a tradícióknak Prisztóka Tibor és… Tovább olvasom