Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

Álmokat vált valóra

Bátran állíthatjuk, hogy Kálloy Molnár Péter rajong a gyengébbik nemért, nők napján vörös rózsát és ötletes meglepetéseket ajándékoz. A neves színész a pop műfajában is kipróbálta magát, ugyanis elkészítette első szólólemezét, „A nő után" címmel.
Kálloy Molnár Péter: szőke hajú, kék szeműt keres

– Mindenki ismeri az Üvegtigris és a Kútfejek című filmekből. Színházi főszerepei is megszámlálhatatlanok. Milyen apropóból jött elő a daloló Kálloy Molnár Péter?

– Ennek különösebb oka nem volt... Gyermekkoromban gitároztam és zongoráztam. Ezenkívül nagyon sok lemezen énekeltem már, köztük musicaleket és operetteket is. Mégis a szerencse a színészet felé sodort. Lehet, ha most popzenész lennék, a kérdés ellenkezőjét tenné fel nekem.
– Mondhatjuk azt, hogy egy régi álma teljesült?
– Igen, amit csak most sikerült megvalósítani. Olyat szerettem volna alkotni, amiben száz százalékig én vagyok.

– Hogy gondolja, ez sikerült?

– Maximalista vagyok, így soha sem vagyok elégedett... Ez a munkám olyan, mint én: humoros, költői, lírai és rockos.

Kálloy Molnár Péter

– Rendez, műsort vezet, négy verseskötetet jegyez. A hangja nélkül elképzelhetetlen a Jack Black, Ben Stiller és a Mr. Bean. Hogyan tudta belezsúfolni a sűrű programjába a lemezhez kapcsolódó munkálatokat?

– Fél évig nem vállaltam felkéréseket; csak „A nő után"-ra koncentráltam. Mondhatom, minden egyes hangnál ott voltam, reggeltől estig csak a lemezzel foglalkoztam, Magyarország legjobb zenészeivel dolgoztam együtt.

– A dalok ötletesek, líraiak és humorosak. Miért pont „A nő után" lett az album címe?

– Egyrészt: van egy tiszteletem és rajongásom a nők iránt. Másrészt: az album nőkkel kapcsolatos. Szerelmes, ironikus, fájdalmas, olykor kiábrándultságot sugall. Nem akartam, hogy popos hangzása legyen a CD-nek, szerettem volna valami tartalmas címet adni.

– Önnek milyen a nőideálja?

– Hm... jó kérdés. Az ember mindig elképzel egy ideált, de általában nem azt választja. Talán azért, mert túl tökéletes lenne... Az eddigi életemben a nők mindig eltértek a „megálmodottól".

– És az milyen?

– Mindig más. Hat-nyolc évvel ezelőtt szőke hajúnak, kék szeműnek, laza stílusúnak és sportosnak képzeltem el. De így soha nem jött össze...

– Sikeres a nőknél?

– Hát, nem annyira, mint kellene, de szoktam kapni rajongói leveleket.

– Kapóra jött a nőnap, hogy megkérdezzem: mivel ajándékozza meg kedvesét, szeretteit?

– Általában a szerelem virágával, a vörös rózsával, de szeretek meglepetést okozni. Egy hölgyismerősöm rajongott egy bizonyos autóért. Számos játékboltban kerestem hasonló makettet, de sehol sem lehetett olyat kapni. Ezért felkerestem a márkakereskedést és onnan szereztem be a „megálmodott" eredeti, kicsinyített változatát.

– Van hasonló ötletes, humoros „csajozós" sztorija?

– Egy barátommal locsolókocsit térítettünk el hajnali fél háromkor, és azzal mentünk meglocsolni az akkori barátnőmet... Másik alkalommal egy egész étterem felső részét foglaltattam le egy hölgy kedvéért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végtelen vallomás

Lehet már vagy jó tizenöt éve, hogy a győri zenei élet fenegyereke, Rütyi egy képletes citromot… Tovább olvasom