Iggy Azalea és Playboi Carti

2019.11.24. 15:31

Százmillió forintnyi ékszert loptak el az amerikai rapperpár házából

Iggy Azalea és Playboi Carti amerikai rapperek bérelt házából 366 ezer dollár (111 millió forint) értékű ékszert loptak el a The Atlanta Journal-Constitution helyi lap szerint.

Rapper Iggy Azalea attends the Stream TIDAL X: Brooklyn Benefit Concert at Barclays Center of Brooklyn on October 17, 2017 in New York. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A feljelentést november 17-én tették az eltűnt 19 darabról, melyek között gyémántgyűrűk, platina karkötők és luxuskarórák is voltak.

Amethist Kelly – művésznevén Iggy Azalea a rendőrségnek azt mondta, hogy a lopás november 14-én történt. Aznap a hátsó ajtó nem volt bezárva, hogy Jordan Carter – Palyboi Carti – be tudjon menni.

A rendőrség szerint a pár egyszer csak észrevette, hogy 600 négyzetméteres bérelt házuk emeleti ebédlőjéből eltűnt az a luxustáska, amelyben az ékszereiket tartották.

A biztonsági kamera felvételein egy álarcos, fegyveres, kesztyűt viselő ember látható, aki este tíz óra előtt lépett a házba és tíz percen belül távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!