Sragner László blogja

2010.07.15. 22:23

Panasz Felsőzsolcáról

Árvizes mailt kaptam.

From: ZZ

To: Sragner L 

Sent: Wednesday, July 14, 2010 8:24 PM 

Subject: Panasz

A mai nap 2010-07-14-én Mosonmagyaróváról segélyadományt (építőanyagot) hoztak az árvíz által bajba került Felsőzsolcára. A kamion mellett álló „emberek"-től megkérdeztem, hogy honnan hozták az adományt és hogyan lehet hozzá jutni ?

Elmondásuk szerint a Vállalkozók Országos Szövetségének Mosonmagyaróvári bandája hozta. Az adomány (építőanyag ) hozzájutása felől érdeklődtem egy ötven év körüli világoskék rövidujjú inges"férfitől"aki azt mondta nekem pökhendin és lenézően, hogy erről lemaradtam, menjek kérjek segítséget az önkormányzattól.

Amennyiben Önök szervezete csak ilyen pökhendin és lenézően „embert" tud küldeni akkor kérem ne küldjék maradjon a Mosonmagyaróvári jó kurva anyja mellett!!!

Üdv..ZZ

Felsőzsolca .........

telefonszám

Ui: Remélem válaszolnak levelemre!

 

 

 

From: Sragner L

To: ZZ

Cc: VOSZ Budapest

Sent: Thursday, July 15, 2010 6:33 AM

Subject: Re: Panasz

Tisztelt ZZ Úr!

Sajnálattal olvastam bizonyára jogosan indulatos levelét.

Mint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron megyei elnöke tájékoztatom önt, hogy a VOSZ-nak nincs mosonmagyaróvári szervezete. Néhány tagunk van Mosonmagyaróváron, de ők nem jeleztek semmiféle önálló akciót. Ezek a tagok kisvállalkozók, akik anyagi erejüknél fogva nem is lennének képesek kamion méretű adományt összehozni.

Megyei szervezetünk központi akciók keretében nyújt segítséget az árvízkárosultaknak. Például, Győr városa több gyűjtést is szervezett, amiben tagjaink is részt vesznek.

Kérem Önt, ha bármilyen konkrét információja van azokról a személyekről, akik Önöknél jártak, ezt ossza meg velem. Felelősségre vonást fogunk kezdeményezni az illetők ellen.

Tisztelettel

Sragner László

VOSZ megyei elnök

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!