Sragner László blogja

2009.09.08. 20:59

Edelény

Hír:

Vállalja a nyilatkozatot Edelény polgármestere.

Az RTL Klub által csütörtök este nyilvánosságra hozott felvétel szerint az önkormányzat júniusi testületi ülésén azt mondta: "a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrőládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni", majd hozzátette: "utánajártam, és igaz: gumikalapáccsal veri a terhes nő a hasát, azért, hogy nyomorék gyereket szüljön".

Molnár Oszkár csütörtökön kijelentette: vállalja nyilatkozatát, és nem mond le.

 

Erre a döbbenetes hírre a sajtó, a politika, a közélet számomra nem szimpatikus fele a következőképpen reagált:

"A polgármester rasszista, mondjon le!"

Semmi több!

Tehát erről az oldalról nem hallottam a számomra egyedül logikus kérdést és az ebből származó követeléseket, amiket én viszont összeszednék.

Nem mintha én valaki lennék ebben a kérdésben, de mint jó adófizető, vindikálom magamnak a jogot, hogy bármiben véleményt nyilvánítsak, ami az én pénzem (adó) elköltésével kapcsolatos, mint az a szociális ellátás, amit az érintett tudatlan, kiszolgáltatott, elesett emberek kapnak.

Igaz a polgármester állítása, vagy nem igaz? - ez az egyetlen logikus kérdés.

Követelések:

A jegyző hivatalból tegyen feljelentést ismeretlen tettesek ellen!

A rendőrség, ügyészség derítse ki az igazságot!

Ha nem igaz, amit a polgármester állít, akkor mondjon le, és kapja meg a büntetését rágalmazásért!

Ha igaz, akkor börtönbe a magzatot károsító anyákkal!

De ne álljunk meg itt!

A parlament hozzon olyan törvényeket, amik megszüntetik azokat a délibábos lehetőségeket, amik miatt ma a társadalom perifériáján élő szerencsétlenek pusztán megélhetési okokból szülnek gyerekeket, akikkel aztán sem ők sem a társadalom nem tudnak mit kezdeni.

Családi pótlék és szociális ellátás csak a férj-felség x éves munkaviszonya vagy oktatási jogviszonya után járjon!

Szűnjön meg a szociális katasztrófa bővített újratermelésének képmutató, álhumánus, áljogállami gyakorlata a teherviselő polgárok zsebére!

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!