Sragner László blogja

2008.06.20. 17:32

Első gondolatok a blog indulásához

Közhely, de igaz, hogy a nyilvánosság korunk legnagyobb ereje. Ezt szem előtt tartva nyugodtan mondhatjuk, hogy a Kisalföld szerepe és hatása a megye életében meghatározó. Az a lehetőség, amit most mi tizenketten kapunk, megnyithat a közvélemény formálásában olyan új utakat, amiknek a kitaposásában egyszerre izgalmas feladat részt venni, de egyúttal nagy felelősség is. Én bátran meg fogom tenni az e-társdalom felé az első lépéseimet.

Sokfajta írással fogok jelentkezni.

Mint a Megyei Gyáriparos Szövetség elnöke be fogok számolni a munkaadókat érintő történésekről , és a véleményünket is itt fogom a széles nyilvánosság elé tárni.

Családtagoktól, barátoktól, üzletfelektől megbízható, emberközeli és naprakész híreim vannak sok országból. Megírom, amit figyelemre érdemesnek tartok.

Boldogítani fogom az olvasót a véleményemmel, de ezt igyekszem a lehető legfogyaszthatóbb módon megtenni. Ez a ténykedésem időnként ki fogja meríteni a hirtelen felindulásból elkövetett szépirodalom alapesetét, de az írások tömörségével és rövidségével megpróbálom elkerülni, hogy a cselekmény halmazati szakaszba lépjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!