Kisalföld logö

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Vérbeli ETO-szurkoló bánata - menne Sopronba meccsre, de ez sem egyszerű - a győri klub válaszolt

"Senki nem mond semmit, 2017-ben nem tudok normálisan meccsre menni" - írta a zöld-fehér szurkoló.
30 éve szurkol a győri zöld-fehéreknek

"Az ETO szurkolói kártyákat miért vonta vissza az MLSZ? És miért nem adhat ki az ETO újakat? Ezért nem tudok jegyet venni a vasárnapi Sopron-ETO mérkőzésre.

A MLSZ-nél telefonon semmit sem tudnak mondani, az ETO sem. 2017-ben nem tudok normálisan elmenni meccsre. Csak a helyszínen kaphatok jegyet, ha beleférek az első 500-ba. Utána nincs több tikett" - mondta Olvasónk. A szurkolót jól ismeri a cikk szerzője: világ életében a győri zöld-fehéreket támogatta, több mint 30 éve szurkol a Rába-parti gárdának.
Az ETO állásfoglalása a szurkolói kártyákkal kapcsolatban

"A szurkolói kártyákat a Győri ETO FC Kft. bocsátotta ki, ami jelenleg felszámolás alatt áll. A Győri ETO FC Kft. az MLSZ által kialakított klubkártya rendszer részese volt, így a klubkártyákkal rendelkező szurkolókra vonatkozó adatbázis adatvédelmi jogi helyzete jelenleg rendezés alatt áll. 

A klubkártyák és a szurkolói adatbázis kezelését az ETO Futball & Futsal Kft. kívánja átvenni, erre vonatkozóan folyamatban van egy megállapodás a Felszámoló, a Klub és az MLSZ között.  Az ETO Futball & Futsal Kft. kérvényezte a Győri ETO FC Kft. által kiadott közel 6000 szurkolói kártya ismételt aktiválását, hogy azokat mind a beléptetés, mind az online jegyvásárlás során használni lehessen, azonban kérésünket az MLSZ jogászai még vizsgálják, a hármas megállapodás a Felszámoló, a Klub és az MLSZ között még nem jött létre. Ezért a lejárt klubkártyák jelenleg nem használhatók, és csak azok a szurkolók tudják használni a kártyájukat, akiknek még tart az érvényességi idő.  

A megállapodás a Felszámoló, a Klub és az MLSZ között várhatóan a tavaszi szezon kezdetéig véglegesítésre kerül. Az addigi kellemetlenségekért a Klub elnézést kér minden érintett szurkolótól" - közölte kérdésünkre Kelemen Dorottya, a Győri ETO FC kommunikációs vezetője.

A vendégszektor Sopronban

Az ETO honlapján a következő információkat találtuk a vasárnapi másodosztályú rangadóról.

"A mérkőzésre a vendégjegyek egységesen 1000 Ft-ért vásárolhatók. A vendégszektor a nyugati lelátón helyezkedik el, 500 fő befogadására alkalmas.

A vendégpénztár vasárnap 12:00-kor nyit, itt fényképes, személyazonosításra alkalmas okmány ellenében lehet jegyet vásárolni. Online jegyvásárlás szurkolói kártyával itt. (Olvasónk szerint ez nem működik jelenleg.)

A várható fokozott érdeklődés miatt szeretnénk felhívni minden szurkolónk figyelmét, hogy érkezzenek a helyszínre időben, mert a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe! Kívánunk mindenkinek sportszerű szurkolást, jó meccsnézést és a mérkőzés végén szép ETO győzelmet!

A mérkőzés helyszíne: 9400 Sopron, Káposztás utca 4. – Sopron Városi Stadion. A megyei rangadót az M4 közvetíti" - írja a győri zöld-fehér egyesület.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bottas nyerte az időmérőt, Hamilton gumifalnak vágódott

Bottas nyerte az időmérőt, Hamilton gumifalnak vágódott
A Brazil Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 17 órakor kezdődik Sao Paulóban. Tovább olvasom