Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Vayer ingyen igazolható

Felbontotta szerződését klubjával Vayer Gábor, a portugál másodosztály- ban szereplő Santa Clara labdarúgója.

A játékos így ingyen igazolható, s az egykori győri támadó abban reménykedik, hogy már a télen klubot válthat. Vayer Gábor az utóbbi időben nem nagyon jutott szóhoz klubjában, a portugál Santa Clarában. Az egykori győri támadó ezért kezdeményezte szerződése felbontását, amibe a hétvégén a klub vezetői is beleegyeztek, így a labdarúgó ingyen igazolható.

„ Jövő nyáron lejárt volna a szerződésem, s ha kivárjuk azt az időpontot, ugyanúgy nem járt volna pénz az egyesületnek, mint most. Én egyébként már most nyáron felajánlottam ezt a lehetőséget, de akkor nem jutottunk dűlőre" – indokolta a döntést Vayer.
Hogy mihez kezd a támadó, még nem tudja, de egyáltalán nincs kétségbeesve.

„ Eddig is voltak ajánlataim. Kerestek Kínából, Izraelből és egy másik portugál klubtól is. A Santa Clara azonban szeretett volna pénzt kapni értem, így a tárgyalások rendre megakadtak. Most ez az akadály is elhárult, s menedzserem, Bognár György segítségével remélhetőleg az elkövetkezendő hetekben sikerül is új csapatot találnom."
Joggal merül fel a kérdés, hogy esetleg hazatérne-e a csatár, de Vayer ezt nem tartja valószínűnek. „ Elsősorban külföldben gondolkodom, s mint már említettem, van is esély arra, hogy továbbra is idegenlégiósként futballozzam."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Disszertáció gyakorlatban

Egy soproni illetőségű szakember, Sterbenz Tamást választották a női… Tovább olvasom