Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

VÁC-GYŐRI ETO FC 0-0

Sok értékelhető esemény nem történt az első negyvenöt percben, már-már unalmas volt a félidő.

13. p: Tóth P. a bal oldalról ívelt középre, Bajzát két hazai játékos között még átvette a labdát, lövése azonban elakadt a védőkben.

24. p: Regedei 28 méteres, erős lövését Köteles tenyerelte a mezőnybe.

42. p: Virág jó cselek után indult előre,  majd a kaputól 16 méterre, középen álló Bajzáthoz passzolt, aki fordulásból lőtt, azonban Köteles hárított.

45. p: Svintek ívelt egy szabadrúgást a győri 16-oson belülre, Szabó V. csúsztatott bele a labdába, de Sztevanovic megfogta a fejest.

49. p: Sinkó tartotta fel a kapura törő Czanikot. Sárga lap, s mivel ez volt neki a második, mehetett zuhanyozni.

56. p:
Virág bal oldalról kanyarított középre, épp a kissé meglepődő Bajzát elé, aki a kaputól 5 méterre rosszul találta el a labdát, így odalett a helyzet.

66. p: Virág került óriási helyzetbe, 14 méterről, középről lőhetett kapura, a váci kapus azonban bravúrral nyúlt a labdára.

73. p: Egy eladott labda után Kulcsár T. egészen a győri 16-osig „gyalogolhatott", ám lapos lövése a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Sok értékelhető esemény nem történt az első negyvenöt percben, már-már unalmas volt a félidő, amelyben azért a vendégcsapat játszott valamelyest nagyobb mezőnyfölényben. Kapuig igen, igazi gólhelyzetig azonban Bajzáték sem jutottak el. Jellemző, hogy a hátvéd Regedei váratlan és nagy erejű lövése jelentette talán a legnagyobb veszélyt a váci kapura. A szünet után gyorsan emberelőnyhöz jutott a Rába-parti alakulat, s ekkor sokan úgy gondolták, csak idő kérdése, mikor váltja ezt gólra a zöld-fehér alakulat. Élénkebb is lett a mérkőzés, egyre több győri támadás futott a pályán, azonban valami hiba mindig becsúszott a befejezésekbe.

A támadásokból hiányzott a kellő lendület és ötletesség, így a betömörülő védők néha könnyedén akadályozták meg a vendégakciókat, sőt, a hazaiaknak egyre több lehetőségük adódott a kontrákra, amelyekből egyet csaknem sikerült is kihasználniuk.
Összességében egy gyenge színvonalú első félidőt egy valamivel élvezhetőbb második játékrész követett, amelyben kapu előtt továbbra határozatlannak bizonyult a győri együttes.

Így látták a játékosok

Regedei Csaba: – Úgy gondolom, hogy mindenképpen hozni kellett volna ezt a mérkőzést. Sajnos azonban a támadójátékunk gyenge volt. Védőként nem volt sok dolgom, csupán egy-egy komoly kontrája volt az ellenfélnek. A kiállítás után nehéz volt ellenük játszani, hiszen behúzódtak a kapujuk elé, csupán egy támadót hagytak elöl, hátul pedig arra rúgták a labdát, amerre láttak. Persze ez érthető, hiszen az ő esetükben minden pont életet menthet.

Virág Aladár: – Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült győznünk. Kihasználhattuk volna  riválisaink botlását. Úgy érzem, hogy mindent megtettünk a siker érdekében, csak gólt nem tudtunk lőni. Tipikusan olyan meccs volt, hogy akármeddig játszunk, nem találunk a kapuba. Ígérem, hogy a szerdai kupameccsen, illetve a szombati Debrecen elleni hazai bajnoki találkozón javítunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Duplázott a lengyel futó

Gyõrbe érkezett a Bécs–Pozsony–Budapest Szupermaraton… Tovább olvasom