Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Újpest - Reac 4 - 4

A roppant ideges bajnokaspiránsnál sokkal jobban játszott a REAC. A két alapemberüket, Erőst és Tormát nélkülöző kék-sárgák uralták a játékot és csak egy alaposan „elnézett" büntetővel, valamint egy időn túli találattal veszítettek két pontot.
Soproni Liga-mérkőzés, Szusza Ferenc-stadion, 4500 néző. V.: Szabó S.
Gsz.: Dudic (7. p), Tisza (24. p, 32. p, mindkettő 11-esből), Foxi (93. p), ill. Nyerges (8., 80.), Horváth G. (22.), Varga Z. (54.)
Balajcza – Regedei, Vermes, Böjte, Sadjo (Moldovan, 84. p), Dudic (Hajdu, 63.), Bozic, Korcsmár, Foxi, Tisza, Dourandi (Kovács Z., 60.). Vezetőedző: Urbányi István.
Szántai – Dinka, Cseri, Kapcsos, Sallai, Horváth G., Kőhalmi (Kiss T., 90.), Dancs, Varga Z. (Selei, 81.), Somorjai (Rás, 72.), Nyerges. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Sárga lap: Sadjo (62.), ill. Szántai (31.), Kapcsos (56.), Rása (53.).
7. p: Tisza balról beívelt labdája átszállt mindenkin és a jobbról berobbanó Dudic 6 méterről szerencsés mozdulattal a kapu jobb oldalába kanalazta a labdát.

1–0. 5. p: Kőhalmi ívelte be fordulatból a labdát, amelyet a berobbanó Nyerges 6 méterről a jobb alsó sarokba fejelt.  1–1.

22. p: Dancs remekül vette észre, hogy Horváth G. tör előre, balról elétálalta a labdát, a védő pedig 14 méterről a kapu közepébe helyezett. 1–2.

28. p: Tisza tört be a REAC 16-osán belülre, ütközött Cserivel, majd látványosan nagyot esett. A játékvezető büntetőt ítélt, amelyből Tisza a kapu közepébe lőtt. 2–2.

32. p:
Ismét Tisza tört be a REAC 16-osán belülre, a kifutó Szántai elütötte előle a labdát, majd ütközött a kapus és a csatár. A játékvezető ismét a büntetőpontra mutatott és Tisza ezúttal a jobb alsó sarokba lőtt. 3–2.

54. p:
Kőhalmi ugratta ki jobbról a kilépő Varga Z.-t, aki 8 méterről ballal a jobb alsó sarokba pörgette a labdát. 3–3.

80. p: Varga Z. lőtt kapura a 16-os bal oldaláról, a vetődő Balajcza bravúrral még kiütötte a labdát, ám a szemfüles Varga Z. érkezett és a jobb alsó sarokba lőtt. 3–4.

93. p:
Hajdu balról ügyesen középre lőtt labdáját a berobbanó Foxi 10 méterről a léc alá bombázta. 4–4.

A roppant ideges bajnokaspiránsnál sokkal jobban játszott a REAC. A két alapemberüket, Erőst és Tormát nélkülöző kék-sárgák uralták a játékot és csak egy alaposan „elnézett" büntetővel, valamint egy időn túli találattal veszítettek két pontot.

A duplázó Nyerges Krisztián így értékelte a találkozót: – Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Úgy készültünk, hogy ha lehetőségünk adódik, próbálunk támadni. Gyorsan hátrányba kerültünk, ám szinte azonnal sikerült egyenlíteni, ami nekünk erőt adott, az Újpestet viszont bizonytalanná tette. Csapatunk erejét jól jelzi, hogy egy vitatható és egy nevetséges tizenegyes után újra talpra tudtunk állni és megint a magunk javára fordítottuk a meccset. A mérkőzés előtt azt gondolom, mindenki elfogadta volna az egy pontot Újpesten, ám így...

Urbányi István: – Bár alapvetően a felelősség az enyém, voltak, akik nem mozgósították minden energiájukat a siker érdekében.
Labdarúgóberkekben voltak, akik tudni vélték, Aczél Zoltán korábbi újpesti kötődése miatt a két fővárosi csapat találkozóján biztos újpesti siker születik...

Aczél Zoltán: – Büszke vagyok a csapatomra, mégis kicsit keserű a szám íze. Nem adtuk meg magunkat, nem „feküdtünk le" az Újpestnek. Tudtuk, hogy két kulcsjátékosunk nélkül kell játszanunk, ráadásul nem a megszokott hadrendünkben. Az új szerkezetben is feltalálták magukat a fiúk, jól, veszélyesen futballoztak. Összességében azért vagyok csalódott, mert két pontot Újpesten hagytunk, ami pedig dühítő egy kicsit, mindez nem csak rajtunk múlt...
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeviép-Szeged-MKB Euroleasing Sopron 58-78

Székely Norbert: - A jó játékkal kiharcolt győzelem után reménykedünk, hogy szombaton a Pécs elleni… Tovább olvasom