Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Továbbra is gól és győzelem nélkül

5. p: A soproni szöglet után a kaposvári térfél közepén Jovánczaihoz került a labda. A csatár a jobbösszekötő helyén egy megkerülős csellel becsapta Fehért, majd lefutotta Lazicot, de óriási gólhelyzetben 7 méterről leadott lövését a szöget remekül záró Balogh hárította.
Tóth Mihály góljai is hiányoztak az első soproni siker megszületéséhez.
12. p:
Debnár vétette el a labdát a soproni 16-os előterében, Oláh kilépett a balösszekötő helyén, ám 12 méteres lövését a remekül kifutó Balogh nagy bravúrral védte.

32. p:
Sira tört be a jobb oldalon a vendégek 16-osán belülre. Bárányoshoz passzolt, aki védőjét becsapva vette át a labdát, 12 méterről jobbal lőtt, ám az a kilépő Balajczáról szögletre pattant.

57. p:
Máté ugratta ki a leshatáron a jobbösszekötő helyén kilépő Jovánczait. A csatár zavartalanul törhetett kapura, 12 méterről lőtt, s a labda a jó ütemben kimozduló Balogh testéről a mezőnybe vágódott, majd a védők felszabadítottak.

87. p:
Földvári adott középre jobbról, Bagoly 7 méterről fejelt. A jobb alsó sarokba tartó labdát Balajcza kiütötte. A kipattanót a berobbanó Balaskó a hálóba vágta, ám a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt.
A találkozó elején beszorította ellenfelét a Matáv, a somogyiak térfelén folyt a játék. A vendégek Jován-czai remek szólójával jelezték, ha úgy adódik, a támadásokról sem mondanak le. Debnár hibájából újabb ziccer adódott a vendégek előtt, és bizony kiadós hideg zuhanyban lehetett volna részük a hazai szurkolóknak.

Balogh szerencsére mindkétszer bravúrral védett. A soproniak támadójátéka egysíkú volt, hiányzott a kreativitás, mindenki igyekezett szabadulni a labdától s a felelősségtől. A félidő hajrájában aztán Bárányos néhány látványos megmozdulása révén sikerült helyzeteket kialakítaniuk a hazaiaknak, ám Balajcza mindig a helyén volt.

A szünetben végrehajtott kettős cserétől Dajka Lászlóval együtt a hazai szurkolótábor is a támadójáték feljavulását várta. A két érkező nehezen vette fel a játék ritmusát. A soproniak labdákat s párharcokat vesztettek a középpályán, így újra a kaposváriak előtt adódott lehetőség, ám Balogh a harmadik bravúrját is bemutatta. Ez kicsit felrázta a hazai-
akat, előttük is adódtak helyzetek, ám ezek kimaradtak.

A hajrában szinte felbillent a pálya, egykapuzott a Matáv, de a lelkes kaposváriak szervezetten védekeztek. Balaskó a végén mennybe mehetett volna, ám gólját les miatt nem adta meg Saskőy.

A szervezetten futballozó kaposváriak több nagy helyeztet kihagytak. A Matáv támadójátéka elég vér- és ötletszegény volt, leszámítva Bárányos néhány megmozdulását. Sokatmondó, hogy az újonc ellen a soproni csapat egyik legjobbja a kapus Balogh János volt...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vagány játékot vár a szakvezető

Az Arany Ászok Liga második fordulójában Debrecenben vendégszerepel a Győri ETO FC. Sok a sérült,… Tovább olvasom