Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 17°C Még több cikk.

Tóth Gabriella az Audi ETO-ból Érdre igazol

Kölcsönben szerepel a bajnoki bronzérmesnél a Győri Audi ETO KC válogatott játékosa - közölte honlapján a klub.
Tóth Gabriella a 2009/2010-es idénytől kezdve versenyez győri színekben, 2012 és 2015 között egykori fiókcsapatainkat képviselve előbb Veszprémben, majd Mosonmagyaróváron, végül 2015 szeptemberétől az felnőtt csapat tagjaként. 2016 végén bokasérüléssel bajlódott, felépülését követően 2017 márciusában a K&H női kézilabda liga újonc csapatához, a Kisvárda keretéhez került kölcsönbe, ahol 12 mérkőzésen 48 találatig jutott és tevékeny rész vállalt az újonc bentmaradásában. A fiatal játékos most úgy döntött, hogy ismét kölcsönben szerepel, méghozzá Érden, ahol a következő két szezont tölti majd.

Tóth Gabriella (fehérben)"Úgy gondolom, Érd egy újabb meghatározó állomása lesz kézilabdás karrieremnek. Bízom benne, hogy a megfelelő mennyiségű játéklehetőség és a nemzetközi porondon, az EHF-kupában való szereplés nagymértékben hozzájárul fejlődésemhez, és ezáltal elérhetem kitűzött céljaimat" – nyilatkozta Tóth Gabriella.

"A döntést, melynek értelmében Tóth Gabriella két szezonon át az érdi együttest erősíti, fejlődését maximálisan szolgálva, játékosunkkal egyetértésben hoztuk meg. Köszönjük Gabi eddigi, klubunknál elvégzett munkáját, további sikereket kívánunk neki az Érd együttesénél. Bízunk benne, hogy az ott eltöltött idő után kulcsszerep hárul majd rá Győrben is" – mondta dr. Bartha Csaba klubelnök.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos balesetet okozott Venus Williams

Halálos balesetet okozott Venus Williams
A rendőrségi vizsgálatok szerint Venus Williams korábbi világelső teniszező volt a hibás abban a június 9-én történt közúti balesetben, melyben egy ember életét vesztette. Tovább olvasom