Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Tízéves születésnap német vendégekkel

A győrzámolyi teniszklub idén ünnepli 10. születésnapját. A több mint százéves barokk templom szomszédságában álló sportcentrum egész szezonban várja a teniszezőket.
A teniszklub megalakulása óta nagy gondot fordít a gyermekek oktatására, melynek köszönhetően jelenleg is hatvan gyermek jár rendszeresen teniszedzésekre. A gyermekek sportszeretetét a lelkiismeretes és hatékony oktatásokon túl a klub által szervezett különböző programok teszik még vonzóbbá. A teniszező gyermekek és szüleik részére minden évben sítábort, farsang idején pedig bált rendeznek, melyeken a gyermekek is részt vehetnek.

A magyar és a német teniszezőcsapat a győri Széchenyi téren.
A magyar és a német teniszezőcsapat a győri Széchenyi téren.

Tavasztól kora őszig folyamatosak a versenyek egyéni és páros kategóriákban, a zártkörű szintfelmérőktől a nyílt városi viadalokig. A nyári tábor az egyik legnépszerűbb, hiszen a tenisz mellett a különböző kézműves-foglalkozásokon túl gokartozhatnak, lovagolhatnak, minigolfozhatnak és túrázhatnak a résztvevők.

Az idei kéthetes napközis táborban Németországból, egy Hamburg melletti teniszklubból érkeztek gyermekek és felnőtt kísérőik. Az egyhetes, bentlakásos táborozás során a vendégek számára nagy élmény volt többek között sárkányhajóval megtekinteni Győr nevezetességeit, valamint a közel 60 éves nosztalgiabusszal a hédervári kastélyt.
A táborozást versenyek sorozata zárta le, s tette még emlékezetesebbé. Az már most eldőlt, hogy jövőre a győrzámolyiak utaznak Hamburgba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olimpiai bajnokok is indulnak Győrött

Győrött rendezik meg szeptemberben a masters négytusa-, öttusa-világbajnokságot. Tovább olvasom