Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Tízéves kislány lett a nyertes

A tízéves Kovács Anita és családja nyerte a Tippmester legutóbbi havi sorsolásának fődíját, egy DVD-írót.

Ez a família  első igazi nyereménye.
Nemrég tartottuk Tippmester játékunk decemberi tárgynyeremény-sorsolását, amelyen elért eredménytől függetlenül az összes idáig beküldött szelvény részt vett. A szerencse a mihályi Kovács Anitának kedvezett, akiről megtudtuk, mindössze tízesztendős. Ő és családja örömmel jött be szerkesztőségünkbe, hogy személyesen vegye át a nyereményét, egy asztali DVD-írót.

Mint megtudtuk, a Kovács család többi tagja otthon maradt, Anitán kívül még három gyermeket nevel a fiatal házaspár. A 8 és 6 éves Kata és Gergő, valamint a 3 esztendős Bence Mihályiban várta, hogy a szülők hazavigyék a nem várt meglepetésnyereményt.
Fiatal nyertesünk egyébként saját kezűleg vágta ki a szelvényt a Kisalföldből, édesapját kérte meg, segítsen neki azt kitölteni, majd édesanyjának szólt, hogy adja postára. A kislány  lelkünkre kötötte, mindenképp írjuk le, ha nem is lesz belőle labdarúgó, imád futballozni, s a helyi lánycsapat tagja.

Valószínű, a sportág szeretete nem véletlen, hiszen édesapja Kovács Tibor igazolt labdarúgó, a megyei II. osztályú Répcementi SE védőjátékosa.

„Mindennap elolvasom az újság sportoldalait, de bevallom, átsiklottam a szerencsések névsorán – mondta nyertesünk édesapja.
– Aztán az apósom telefonált, hogy nyertünk, de még ekkor sem voltam benne bizonyos, mivel lakik a faluban még egy Kovács Anita."
Csak egy telefonhívásra volt szükség, s máris megtudta a család, hogy őket érte a szerencse.

„Nagyon nagy és nagyon szép meglepetés volt így karácsony előtt – vette át a szót Kovácsné Nagy Ildikó, az édesanya. – Még semmit nem nyertünk, ez az első igazi nyereményünk, amit nagyon köszönünk. Nyolc éve fizetjük elő a Kisalföldet. Ami biztos, hogy ezentúl egyetlen hetet sem hagyunk ki, hogy beküldjük belőle a játék kitöltött szelvényét."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Henry az év legjobbja a Sportske Novosti ankétján

A sztáredzők Thierry Henryt választották az Év legjobbjának a zágrábi Sportske Novosti ankétján. A… Tovább olvasom