Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Tippmester: Újabb labdát nyert a család

Tippjáték - Hibátlanul ezúttal sem tippelt egyetlen játékosunk sem a Tippmester újabb fordulójában.
A Tippmester 20. fordulójában – az elmúlt héthez hasonlóan – sem akadtunk telitalálatos szelvényre. Tizenegy találatot is csupán hárman értek el, a számítógépes sorsolást követően a szerencse a kópházi Németh Kittinek kedvezett.

„Tavaly óta együtt játszom az édesapámmal és a keresztanyámmal. Apukám már nyert is egy focilabdát a Tippmester során – mondta a 13 éves kislány. – Mindig kilátogatok édesapám teremfutball-mérkőzéseire, hogy az első sorból szurkolhassak neki. Néha én is focizom vele és a meccseket is mindig együtt nézzük a televízióban. Én jobban szeretem a kézilabdát, az iskolában, a testnevelésórákon folyton ezt játsszuk az osztálytársaimmal."

Németh Kitti és a heti forduló második helyezettje, a győrasszonyfai ifj. Pintér László egyaránt focilabdát nyert, melyet szerkesztőségünkben vehetnek át. A harmadik a jánossomorjai Lőrincz István lett. Nyereményét, a mozijegyeket postán küldjük el.
Érdemes a továbbiakban is velünk játszani, mert világhírű európai futballklubok mezeit sorsoljuk ki azok között, akik folyamatosan beküldik a szelvényeket.

A Tippmester 20. heti helyes tippsora: 2, 1, 2, X, 1, X, 2, 2, 2, 1, 1, 2, 2 + X.

Olvasóink írták

  • 1. Kékesi Pál 2008. február 16. 18:42
    „Tisztelt Szerkesztőség!
    A fiammal, Kékesisándorral együtt résztvevői vagyunk a Tipp-mester versenynek. Egy alkalommal már kértem és megkaptam az Önök segítségét, amikor tévedésből mindkét tippszelvényt Kékesi Pál néven küldtem el, mindenféle szándékosság nélkül. Kékesi Sán-dor fiam ugyanis külföldön dolgozik és álatlában szerdán este egyeztetünk telefonon. Bár elhatároztam, hogy ez a kellemetlen helyzet mégegyszer nem ismétlődhet meg, most, az AUDI ETO-Nürnberg meccs után hazatérve a két tippszelvényt nézve szem-besülnöm kellett azzal, hogy a szerdai sietségben ismét "sikerült" az én nevemben elküldeni mind a két szelvényt. Én kb. a 300. vagyok a versenyben, tehát csak a játék kedvéért tippelek, viszont a fiamnak lenne még esélye, tehát indokolatlan lenne ilyen jellegű segítség igénybe vétele. Most, szombaton 18 óra után csak ezúton próbálhatom menteni a menthetőt és kérni ismét az Önök segítségét, hogy Sándor fiam tippjeit (2,1,X,X,1,X,1,X,1,1,2,1,2,1) az ő nevében feladott borítéknak megfelelően elfogadni szíveskedjenek. Igazán röstellem a probléma ismétlődését, elnézést kérek érte... Köszönöm figyelmüket és remélem segítségüket. Üdvözlettel: Kékesi Pál”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sima MKB-vereség

Kosárlabda - Az MKB-Euroleasing Sopron sima 69-47-es vereséget szenvedett a francia Bourges… Tovább olvasom