Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

Tippmester: nyaralásra hajt a heti nyertes

Már a második heténél tart Tippmester játékunk, melynek félmillió forint értékű kétszemélyes utazás a fődíja.

Az álomnyaralás mellett hetente is hirdetünk nyertest a legjobban tippelők között. Az első héten öt darab 12 találatos szelvényt találtunk, kitöltőik közül sorsoltuk ki az aktuális nyertest.

A szerencse ezúttal a győri Tüű Andrásnak kedvezett, jutalma 3000 forint értékű vásárlási utalvány és egy Kisalföld receptjei szakácskönyv lett. Játékosunk örül az ajándéknak, de szeretné az utazást is megnyerni.

A Kisalföld és a Gyirmót FC Győr idei közös játékában hetente 13+1 eseményre tippelhetnek. Az Alcufer jóvoltából a fődíj egy külföldi utazás, de értékes nyereményt kap a Tippmester második és harmadik helyezettje is. Előbbi 100.000 Ft értékben műszakicikk-vásárlási utalvánnyal, utóbbi 50.000 Ft értékben sportszervásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

Tüű András a Tippmester negyedik évadának első heti nyertese. Szívesen elvinné a fődíjat is. Fotó: Sz. T.
Tüű András a Tippmester negyedik évadának első heti nyertese. Szívesen elvinné a fődíjat is. Fotó: Sz. T.


Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak.

A tippjáték győztese ezúttal is az lesz, aki a játék időtartama alatt (13+1 hét) a legtöbb találatot éri el. Érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Érdemes még most is bekapcsolódni a játékba! Még be lehet hozni az élen állókat, a 2. hét hétfőn és kedden megjelent szelvényét ma még postára adhatják játékosaink, de személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben ma 16 óráig is leadhatják a megoldásaikat.

Ahogy jeleztük, hetente is hirdetünk nyertest, a legjobban tippelők 3000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy Kisalföld receptjei szakácskönyvet kapnak.
Az 1. héten 12-es volt a legtöbb helyes találat a játékban. Ennyit öten értek el a mintegy ezer beküldő közül. A heti nyertest szabályaink szerint sorsolással döntöttük el, ezúttal a győri Tüű Andrásnak kedvezett a szerencse.

„A fiammal, Boldizsárral játszunk együtt. Ő az elmúlt játékban már volt heti győztes. A taktikánk, hogy nyolc meccset fixre veszünk, a maradék többit kombináljuk. Nagyon jó, hogy újrakezdték a Tippmestert, izgalmas játék. Örülök, hogy már az első héten sikerült nyernünk, persze annak még jobban örülnék, ha a fődíj is a miénk lenne" – fogalmazott a heti nyertes.

Az 1. hét helyes tippsora a következő volt: X, 2, X, 1, 1, 2, 1, 2, X, 2, 2, 1, 1, 2

Tizenkét találatot ért el a héten még Németh András (Jánossomorja), Pintér Evelin (Bezi), Tillinger Dóra (Győr) és Vizler Róbert (Győr). A legjobb játékosok névsorát hetente közöljük, a teljes listát minden alkalommal internetes oldalunkon (www.kisalfold.hu) találhatják majd meg.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csabai kiflivel Gyirmóton

A NB II-ben szombaton 18 órakor rangadót rendeznek, a második helyen tanyázó Gyirmót FC Győr a… Tovább olvasom