Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Tippmester 2015 - Egy pont döntött a félmilliós fődíjról

Véget ért a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehetett tippelni.
A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményhez jutott. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsoltunk egy-egy nyertest.

Köszönjük, hogy sokan játszottak velünk, a játék első szakaszában mintegy ezer szelvényt kellett feldolgoznunk hetente, s bár csökkent ez a szám, közel ötszázan maradtak velünk a Tippmester végére.

Mielőtt a fődíjra és a helyezettekre térnénk, az utolsó, 13+1-es hetet is értékeljük. A pályákon nagyjából érvényesült a papírforma, így rengeteg 10-es, 11-es szelvényt találtunk, s volt egy 12 helyes találatot beküldő olvasónk is. A szelvényt egy hölgyjátékos töltötte ki, ő lett a heti nyertes. A győri Miklósné Csordás Zsuzsa nyereménye 3000 Ft értékű vásárlási utalvány és egy Kisalföld receptjei szakácskönyv.

A könyvből – eredménytől függetlenül – hármat kisorsoltunk állandó játékosaink között, így díjaztuk azokat, akik minden héten küldtek be szelvényt hozzánk. A szakácskönyveket Sándor János (Sopron), Bertalan Ferencné (Darnózseli) és Szimhardt Márk (Mosonmagyaróvár) nyerték.

A 13+1 hét helyes tippsora: 2, 1, X, X, 1, X, 1, 1, 2, X, 1, 1, 1, + X.
Minden héten összesítettük az eredményeket, s rendkívül szoros lett a játék vége. Többen is remekül hajráztak, s csupán egyetlen pont döntött a fődíjról. A játék nyertese végül Horváth Máté (Győr) lett, aki félmillió forint értékű, kétszemélyes külföldi utazást nyert. A 100.000 Ft-os műszakicikk-vásárlási utalványt Varga Dávid (Győr) nyerte, a harmadik Varga Árpádné (Győr) 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalvánnyal gazdagodott.

Nyerteseinket nyereményeik átvételéről értesíteni fogjuk.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Horváth Máté 117 pont, 2. Varga Dávid 116, 3. Varga Árpádné 115, 4. Vadász Gyula 114, 5–6. Nemes Zoltánné és Németh Kitti 110–110.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sárkányhajó - Meglepetésre készülnek

A magyar sárkányhajósok első Európa-bajnokságukra készülnek. A válogatott hat klubcsapat… Tovább olvasom