Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Tippkirály - május: nézze meg, hogy áll összesítésben!

Véget ért a májusi négyhetes játék, elkezdődött az utolsó rész. A havi nyertes papais lett, ismét sorsoltunk és egyetlen táblába összefésültük a három havi eredményeket.
Az utolsó hét előtt még hárman vezették a ranglistát, a hajrában azonban papais gyűjtötte a legtöbb pontot az élen állók közül, így ő lett a májusi játék nyertese.

Elkezdődött az utolsó, a júniusi rész is a négyrészes játékunkban, amelynek a végén ezúttal is ajándékot kap a legjobban tippelő és válaszoló játékos. Ezúttal is sorsolunk minden hét után Audi-ETO-s és Győri ETO FC-s ajándékokat.

Megtörtént a sorsolás a Tippkirály - május játékban eddig részt vett játékosok között.

A heti fődíjat, az Audi-ETO által felajánlott 5000 forint értékű ajándékutalványt, valamint a győri ETO FC által felajánlott ajándékcsomagot CsipkeMónika nyerte.

A havi fődíjat, egy, a Győri ETO FC által felajánlott mezt vagy labdát papais nyerte.

Gratulálunk a nyerteseknek! A nyereményeket Győrben, a Lapcom Kft. Sajtóházában vehetik át személyesen szerdán 14-16 óráig, vagy csütörtökön és pénteken 8-16 óráig.

Játszanak velünk továbbra is! Érdemes bekapcsolódni a játékba azoknak is, akik eddig még nem játszottak velünk: jövő hétfőn ismét sorsolunk azok között, akik legalább egyszer helyesen tippeltek.

Aki a júniusi játék végéig a négy forduló alatt összesítésben a legtöbb pontot gyűjti, 25 ezer forintos vásárlási utalványt nyer.

Összefésültük az eddigi eredményeket!
Itt megnézheti, hogy hány pontot gyűjtött az eddigi 12 hét alatt >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre kevesebben kíváncsiak az NBI-es focira: 2770 az átlagnézőszám

A tavalyihoz képest nyolc százalékkal csökkent az átlagnézőszám a labdarúgó NB I-ben.
Tovább olvasom