Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Tenisz fedettpályás vidékbajnokság - Győrben maradtak az érmek

A kisalföldi megyeszékhelyen rendezték a legjobb vidéki teniszezők bajnokságát.
A férfiaknál a GYAC színeiben indult Somogyi Zsolt borította a papírformát, hiszen két kiemeltet is búcsúztatott. Előbb a nyergesújfalui Héjjas Csongort (3.) győzte le 6:1, 1:6, 10-7 arányban, majd a budaörsi Szendrői László (5.) ellen is sikerrel vette az akadályt (7:6, 0:6, 10-5). Az elődöntőben a boglári Kis-Balázs Rafael (2.) állította meg a 7:6, 6:4-es győzelmével. A másik elődöntőben a szintén győri Kéki Márk (Panakor, 7.) nyert az 1. kiemelt kőszegi Bartakovics Marcell ellen (6:3, 6:2).

A hétfő délelőtti döntőben Kéki 6:1, 6:1-re győzött Kis-Balázs Rafael (BBTC) ellen.
 
Kéki Márk
Kéki Márk
A férfi párosok vetélkedésében 7 duó vett részt, s a Rózsa Péter, Trapli Szabolcs (Győri AC) egység szerezte meg az első helyet, miután a döntőben 6:3, 4:6, 10-7-re nyert a Kenyeres Ádám, Nádasy Bence (Paks, SzVUK) duó ellen. Elődöntősök: Stasák Jonatán, Varga-Tóth Olivér (Paulus, Budaörs) és Rózsa Gábor, Somogyi Zsolt (GYAC).

A hölgyeknél körmérkőzéses tornán döntötték el a helyezések sorsát. A győri Panakor színeiben szereplő Csordás Boglárka veretlenül lett első, a százhalombattai Bordás Patrícia végzett a második, Stoiber Norina (GYAC)a harmadik helyen - olvasható a tenisz-palya.hu oldalon.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Zsanett bronzérmet nyert a birkózó Eb-n

Németh Zsanett bronzérmet nyert a birkózó Eb-n
Az UTE versenyzője ezzel megszerezte a magyarok második bronzérmét. Tovább olvasom