Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Tatai vagy Djordjevic?

Kapussal erősít a Rába Quelle ETO FKC férficsapata: vagy visszatér Veszprémből Tatai Péter, vagy szerződtetik a szerb Srdjan Djordjevicet.

Alakulóban van a Rába

Quelle ETO FKC kerete, az egyetlen nagyobb kérdőjel még a kapusposzton van. Dr. Hoffmann László elnökségi tag elmondta: amennyiben az MKB-Veszprém ki tudja vásárolni a Barcelona kapusát, Pericet, akkor visszatér Győrbe a magyar válogatott Tatai Péter. A csapatnál jelenleg két szerb kapus van próbajátékon, közülük Srdjan Djordjevic kaphat szerződést, ha Tatai mégsem lesz ETO-játékos. Djordjevic sokszoros juniorválogatott, korábban Svédországban Malmőben, legutóbb pedig hazájában, Szerbiában védett. Hoffmann Ákos helye biztos a keretben.

A klubvezetők elképzelése szerint a Dunaferrből, illetve Veszprémből kölcsönben Győrben szereplő játékosokat megvásárolják, a kölcsönszerződéseket megszüntetik.

A Rába Quelle ETO első edzőmérkőzésén 28–22 (15–13) arányban győzte le a szlovákiai Érsekújvár együttesét. A győriek gólszerzői: Józsa 5, Pálos 4, Szalafai, Széles, Miss 3–3, Nagy T., Milicevic, Bognár 2–2, Szabó A., Schuch,  Forrai, Djordjevic (kapus) 1–1. A második mérkőzésen 40–27 (19–10) volt a végeredmény.

A tervek szerint az első hazai bajnoki találkozó kettős mérkőzés lesz az Audi ETO KC-val.

Dolgoznak az egyesületi modell felépítésén, létrehoznak egy klubmenedzseri státust. A jelentkezők az önéletrajzukat leadhatják és érdeklődhetnek a Rába Quelle fürdő igazgatói titkárságán vagy a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Ugyancsak várnak olyan önkénteseket, akik a csapat körüli teendőkben segítenek és közreműködnek a mérkőzések megrendezésében.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szurkolók a stadionban

Az épülő ETO-stadion megtekintésével egybekötött szurkolói ankétot tartott tegnap a Győri ETO FC. Tovább olvasom