Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Szünetel az ETO FC kontra tamási per?

Tamási Zsolt, a Vasas szakvezetője bízik csapata feljutásában. Az edző és az ETO FC között húzódó pert szüneteltetik a felek.

Tamási Zsolt
A második helyen várja a labdarúgó másodosztály tavaszi folytatását a Bp. Vasas együttese. A fővárosi gárda győri szakvezetője, Tamási Zsolt úgy érzi, a lehetőségekhez mérten eredményes munkát tudott végezni együttesével. „A felkészülésünk jól sikerült, hiszen a mostoha időjárási viszonyok közepette is mindent megtett a vezetés azért, hogy jó körülmények között készülhessünk. Ennek része volt, hogy tíz napot tölthettünk Spanyolországban, ahol jó pályákon, jó ellenfelek ellen edződhettünk.

Ami a csapat megerősítését illeti, három játékos érkezett, s ugyanennyi távozott. Különbség azonban, hogy míg az újak, így Molnár, Győri és Bardi is jó eséllyel pályázik a kezdőcsapatba kerülésre, addig a távozó Szegletes, Szirtesi és Szabó nem tartozott a kulcsemberek közé."
Tamási Zsolt hozzátette, kissé megváltoztak az erőviszo- nyok, de a célok – a feljutást jelentő helyek egyikének elérése – nem változtak.

„Több gárda is sikeresen igazolt, bár hogy mit jelentenek ezek az erősítések, az úgyis csak a pályán, a meccsek közben dől el. Én úgy érzem, nincs félnivalónk senki ellen, s ha tudásunknak megfelelően teljesítünk, akkor sikerülnie kell a feljutásnak. A főpróbánk legutóbb az MTK ellen remekül sikerült, simán megvertük a tavalyi bajnokot, bár messzemenő következtetéseket nem szabad ebből levonni. Annyi azért látszódott a meccsen, hogy az, amit elterveztünk, működik, s önbizalomra ad okot."

A győri szakvezető jó ideje perben áll volt klubjával, a Győri ETO FC-vel, bár úgy fest, ez az ügy is lezárul, ráadásul mindkét fél számára megnyugtató módon. „A jelenlegi állás szerint a pert szüneteltetjük. Mint ismert, egy korábbi nyilatkozatomat kifogásolta a győri vezetés. A magam részéről fenntartom, hogy a cikkben senkit nem kívántam negatív színben feltüntetni, s úgy érzem, nem is tettem meg. Bízom benne, hogy tényleg pont kerül az eset végére, s a jövőben mindannyian a labdarúgásra tudunk koncentrálni."

Kapcsolódó cikkek >>

Újabb feljelentés Tamási Zsolt ellen (2003-06-23) >>
Lemondott az ETO vezetőedzője (2003-01-16) >>
Feljelentették Tamási Zsoltot (2003-06-17) >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matthäus építi a kapcsolatokat

Kicsit felborult Lothar Matthäus szombati programja, hiszen a válogatottunk szövetségi kapitánya… Tovább olvasom