Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Szórakoztató döntetlen

A kezdő sípszó előtt Madarász Jánost köszöntötték abból az alkalomból, hogy nemrég játszotta 75. válogatott mérkőzését.

Teremfutball

Magyarország - Finnország 5-5

A kezdő sípszó előtt Madarász Jánost köszöntötték abból az alkalomból, hogy nemrég játszotta 75. válogatott mérkőzését. Puskás Ferenc emlékére egyperces gyászszünet előzte meg a találkozót.
Élénk érdeklődés mellett kezdődött a meccs. Az első percekben a finnek el sem jutottak a magyar kapuig. Madarász előbb büntetőt hibázott, majd közelről megszerezte a vezetést. Az első félidő közepén szép egyéni akció végén Lehtonen egyenlített, majd a lefújás előtt nem sokkal a vendégek megszerezték a vezetést Sihvonen révén.

A szünet után hamar fordított a magyar csapat, igaz, a finneknek sikerült az egyenlítés. A  hatodik szabálytalanság után Madarász értékesítette a 10 méteres büntetőt, akárcsak a másik oldalon Björkstrand. Madarász büntetőt hibázott, de egy szép támadás végén ismét a magyaroknál volt az előny. Ezután kockáztattak a finnek: kapus helyett mezőnyjátékost küldtek a pályára. A húzás bejött, sikerült egyenlíteniük.
Összességében jó iramú, közönségszórakoztató meccset játszottak a csapatok, amelyet a nézők tapssal jutalmaztak.

Kozma Mihály: – Nehéz volt feltörni a finnek zárt védekezését. Döntő pillanatokban néhány játékosom nem tudta hozni a formáját. Az eredmény igazságos.

Jouni Pihlaja: – Igyekeztünk úgy játszani, ahogy tudunk. A biztonságos védekezésre és a kontratámadásokra helyeztük a hangsúlyt. Jó a magyarok ellen játszani, hiszen hozzánk hasonló stílust képviselnek.
A két csapat győri összecsapásán egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legvégén vezetett a Soproni sÖrdögök

A debreceniek a meccs elején állva hagyták a Sopront. Fodor jól szervezte a hazai akciókat. Tovább olvasom